10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialOPT membri CNA denunţă faptul că toate demersurile lor au fost zădărnicite...

OPT membri CNA denunţă faptul că toate demersurile lor au fost zădărnicite de Laura Georgescu

Opt membri CNA au transmis un comunicat de presă prin care susțin că se delimitează categoric faţă de acţiunile şefei CNA care decredibilitează instituţia, informează B1TV. 

Mai mult, cei 8 membri denunţă faptul că toate demersurile lor au fost zădărnicite de Laura Georgescu. 

Potrivit acestora, "obstinația dnei Laura Georgescu de a nu propune o soluție de ieșire din acest trecător impas instituțional pe care singură l-a creat impune luarea urgentă a unor măsuri de revenire la normalitate și de recâștigare a încrederii publicului, partenerilor și angajaților Consiliul Național al Audiovizualului". 

Şi, pentru a reuşi să schimbe în bine această situaţie, membrii semnatari ai comunicatului au anunţat că în curând va fi făcut public noul Regulament de Organizare și Funcționare al CNA, prin care deciziile interne din instituție vor beneficia de transparenţă sporită. 

„O probă elocventă în acest sens va fi noul Regulament de Organizare și Funcționare al CNA, ce va deveni public până la sfârșitul săptămânii și prin care deciziile interne din instituția noastră urmează să se desfășoare într-un regim de transparență sporită", mai spun cei opt membri ai Consiliului.

Comunicatul nu este semnat de trei din cei 11 membri ai CNA, respectiv de Laura Georgescu, Christian Mititelu şi Lorand Turos.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă