16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialOvidiu Miculescu a primit avizul comisiilor pentru funcţia de preşedinte-director general al...

Ovidiu Miculescu a primit avizul comisiilor pentru funcţia de preşedinte-director general al SRR

Ovidiu Miculescu a primit avizul membrilor Comisiilor de cultură pentru funcţia de preşedinte al Societăţii Române de Radiodifuziune, informează Mediafax.

Preşedintele Comisiei pentru cultură a Senatului, Georgică Severin, a supus la vot, în acest sens, propunerea făcută comisiilor de către membrii Consiliului de Administraţie al SRR, care au decis în unanimitate ca preşedinte al SRR să fie Ovidiu Miculescu.

Citește și: Vot favorabil pentru noul CA al SRR în comisiile de cultură

Votul din comisiile de cultură ale celor două Camere a avut loc după ce plenul Parlamentului a aprobat componenţa noului Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune, cu 332 de voturi "pentru" şi 49 de voturi "împotrivă" şi după ce membrii CA al SRR au depus jurământul pentru învestirea în funcţii.

La ora transmiterii acestei ştiri, plenul reunit al Parlamentului votează secret, cu bile, în privinţa desemnării lui Ovidiu Miculescu ca preşedinte al Consiliului de Admnistraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune.

Noul Consiliu de Admnistraţie al SRR este format din Mirela Ioana Fugaru, Ilie Virgil Daniel, Ruxandra Săraru, Alexandru Ducu Bertzi, Radu F. Alexandru, Alina Stanciu, Demeter Andras Istvan, Alexandra Dumitrașcu, Maria Ţoghină, Ovidiu Miculescu, Nicoleta Viorica Balaci, Adrian Doroş şi Ana Florea, ca membri titulari.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

VIDEO. Mesajul lui Mbappe. Francezul a anunțat oficial că va părăsi PSG. “Este ultimul meu an”

După șase ani de activitate la Paris Saint-Germain, Kylian Mbappe (25 de ani) a luat decizia de a pleca. Speculațiile din presa internațională s-au...

VIDEO. Momente de groază pentru Novak Djokovic. Tenisemnul a fost lovit în cap cu o sticlă

Novak Djokovic, în vârstă de 36 de ani și clasat pe primul loc în clasamentul ATP, a întâmpinat o situație neplăcută după ce s-a...
Ultima oră
Pe aceeași temă