9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPalatul Parlamentului a rămas fără ghizi. Secretarul Camerei Deputaților: Se va face...

Palatul Parlamentului a rămas fără ghizi. Secretarul Camerei Deputaților: Se va face un concurs pentru ocuparea acestor posturi

Membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaților vor discuta, marți, despre lipsa de ghizi pentru vizitele la Palatul Parlamentului și despre necesitatea organizării unui concurs pentru ocuparea acestor posturi, informează News.ro.

„Mâine (marţi – n.r.), de la 9.45, va mai fi un Birou Permanent scurt pentru o situaţie de urgenţă administrativă. Din 1 februarie nu mai sunt ghizi pentru vizitele în Palatul Parlamentului şi atunci se găseşte o soluţie pentru această problemă”, a afirmat secretarul Camerei Ioana Bran.

Întrebată care este motivul pentru care nu mai există ghizi angajați la Parlament, deputatul PSD a spus că trebuie să se facă o modificare în structura de organizare a Parlamentului pentru a-i angaja.

„Din cauza contractelor de colaborare, nu se mai poate şi atunci, probabil, se va face o modificare în structura de organizare a Palatului pentru a-i angaja efectiv. Se va face un concurs”, a răspuns secretarul Camerei Deputaţilor.

Secretarul Camerei Deputaţilor a mai spus că Biroul Permanet a aprobat demisia deputatului USR Manuel Costescu „pe motive familiale”.

„Această solicitare se trimite către Comisia juridică care o să facă un raport, se votează, după care se vacantează locul şi vine următorul pe listă”, a spus social-democrata.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă