10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Parcarea subterană de la Teatrul Naţional, în valoare de 3 milioane...

FOTO. Parcarea subterană de la Teatrul Naţional, în valoare de 3 milioane de euro, inaugurată

Parcarea subterană din complexul Intercontinental – Teatrul Naţional, în valoare de 3 milioane de euro, a fost inaugurată, joi, după doi ani de renovări, având o capacitate de 960 de locuri, relatează Mediafax.

Lucrările de reabilitare a parcării subterane au fost realizate de grupul belgian Interparking, care a preluat această parcare în 2013. Realizată la începutul anilor '70, parcarea nu fusese niciodată renovată.

Renovarea a inclus schimbarea totală a instalaţiilor de ventilaţie, sanitare şi electrice şi refacerea completă a pardoselii, plafoanelor, stâlpilor şi pereţilor. Parcarea a fost de asemenea echipată cu plăcuţe de citire a numerelor de înmatriculare, sisteme de plată automate localizate la principalele accese, un sistem de detectare şi semnalizare a locurilor libere, sisteme data-voice şi CCTV.

În plus, parcarea dispune şi de locuri rezervate pentru persoanele cu dizabilităţi, iar în viitorul apropiat vor exista locuri special amenajate pentru autoturismele cu alimentare electrică.

Tariful pentru o oră de parcare este de trei lei, însă clienţii permanenţi pot opta pentru un abonament.

Inaugurarea a avut loc în prezenţa primarului Capitalei, Sorin Oprescu.

Aceeaşi companie a realizat şi are în concesiune parcarea subterană "Piaţa Universităţii", de la statui, cu o capacitate de 425 de locuri, inaugurată în 2012.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă