23 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăSpecialParchetul General: Cercetările de la clubul Colectiv se apropie de final

Parchetul General: Cercetările de la clubul Colectiv se apropie de final

Cercetările de la clubul Colectiv, efectuate de procurorii instanței supreme, se apropie de final, a anunțat Parchetul General,într-un comunicat. 

Procurorii anchetează modul în care au murit, într-un incendiu, 32 de persoane și au fost rănite aproximativ alte 200, vineri noaptea, în Capitală. 

De asemenea, PICCJ anunță și că în incinta clubului au fost identificate şi ridicate obiecte personale, de vestimentaţie, chei, telefoane mobile, acte ce aparţin victimelor care erau în club vineri noaptea. Astfel, de joi, deținătorii sau aparținătorii pot veni să ridice obiectele de la Poliția Capitalei. 

Pentru aceste persoane, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti pune la dispoziţie linia telefonică 021/313.12.26 (cu tarif normal), operabilă de luni până duminică, în intervalul orar 08.00 – 22.00.

Moartea celor 32 de persoane în incendiul din Colectiv a determinat proteste masive de stradă, în ultimele două zile, care s-au soldat cu demisia premierului Ponta și a primarului Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone. 

Cele mai citite

Victoria Rusiei va declanșa cel mai mare exod de refugiați din Europa de la Al Doilea Război Mondial

O victorie a Rusiei în Ucraina va declanșa cel mai mare exod de refugiați din Europa de la Al Doilea Război Mondial. Aceasta este una...

SUA consideră că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne “limitată”

Statele Unite(SUA) consideră în continuare că operaţiunea israeliană de la Rafah rămâne "limitată", la două zile după un bombardament mortal asupra acestui oraş din...

Optimizarea anunțurilor de închiriere: cum să te diferențiezi într-o piață aglomerată?

Ai o proprietate pe care vrei s-o închiriezi cât mai rapid? Dacă ai încercat să publici un anunț pentru a-ți găsi chiriașul potrivit, probabil...
Ultima oră
Pe aceeași temă