17.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialParlamentarii, blocați pe aeroporturi. TAROM spune că aeronavele au decolat

Parlamentarii, blocați pe aeroporturi. TAROM spune că aeronavele au decolat

Zeci de parlamentari sunt blocați pe aeroporturile din Iași și Timișoara. Senatorii și deputații și-au înterupt concediul pentru a se întoarce la București la cererea lui Victor Ponta.

Premierul i-a rugat, luni, pe colegii lui din PSD, dar și pe cei din Opoziție, să vină marți la sediul Guvernului pentru a discuta despre regulamentul Camerei Deputaților și Sentatorilor.

Senatorul liberal Cristian Bodea a precizat pentru B1 TV că aeronavele nu au decolat, în ciuda faptului că TAROM a declarat cu câteva minute înainte că avioanele au decolat. 

”Avionul de la Timișoara trebuia să plece la 8.45, cică decolăm abia la 12.30. Teoretic. La Iași aud că e la fel: 4 ore întârziere”, a precizat liberalul.

Citește și: De ce întrerupe Victor Ponta concediul social democraților

Mai mult, Bodea este de părere că avioanele ar putea fi blocate intenționat, după ce TAROM a precizat că ambele avioane s-au defectat.

”Scuza aceeasi: TAROM pretinde ca s-au stricat ambele avioane si trebuie sa trimita altele. Daca nu s-or prabusi si alea prin munti…
Acum, la o numaratoare simpla avem cateva zeci de parlamentari din Opozitie blocati in aeroporturi: Banat, Crisana, jumatate din Moldova. Sigur nu are nicio legatura cu faptul ca la ora 14.00 incepe plenul comun intempestiv pus la cale de PSD. Si nu va avea nicio legatura cu urletele lui Zgonea ca PNL boicoteaza corectarea Statutului parlamentarilor. Da’, siguuuuuur…”, a scris senatorul pe Facebook.

De asemenea și la Iași este aceeași situație. 

“Acelaşi Tarom, aceleaşi probleme. Din păcate, în ciuda eforturilor de dezvoltare a Aeroportului Iaşi, compania Tarom nu reuşeşte să respecte atât orarul de zbor, cât şi pasagerii din Iaşi. Avionul trebuia să decoleze de la Iaşi la 9.20, dar am fost anunţaţi că nu există aeronavă şi că va sosi peste câteva ore. Iaşi rămâne Cenuşăreasa celor de la Tarom”, a declarat senatorul PNL Mihaela Popa, unul dintre pasagerii aflaţi în aeroport.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului ieşean, avionul de Bucureşti a aterizat la ora 12.30 la Iaşi, cu o întârziere de trei ore şi jumătate, urmând a decola în jurul orei 13.00.

Cele mai citite

Miron Cosma, urmărit penal în dosarul Mineriadei, dă vina pe Ion Iliescu

Miron Cosma, fost lider al minerilor din Valea Jiului, dă vina pe Ion Iliescu pentru victimele înregistrate în timpul Mineriadei din 13 - 15...

Expert Forum: Până pe 16 mai, partidele au cheltuit 11 milioane lei, pentru campania la alegerile europarlamentare şi peste 3,8 milioane lei pe campania...

Potrivit raportului Expert Forum, pentru europarlamentare, până la data de 16 mai au fost raportate venituri de 40 de milioane de lei, din care 14 milioane de lei...

A luat campionatul și pleacă de la FCSB! Cu ce echipă s-a înțeles Ovidiu Popescu

După opt sezoane petrecute la FCSB, Ovidiu Popescu s-a despărțit de noua campioană a României și va evolua în sezonul următor la Universitatea Cluj,...
Ultima oră
Pe aceeași temă