15.3 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialPatronul unui atelier auto din Arad, în comă după ce a fost...

Patronul unui atelier auto din Arad, în comă după ce a fost bătut şi tâlhărit la serviciu

Patronul unui atelier de tuning auto din Arad, Valentin Costea, soțul unei cunoscute prezentatoare tv din județ – Diana Costea (Mariș), este în comă la spital, după ce, joi seară, a fost găsit bătut la serviciu, informează Mediafax.

Un bărbat a solicitat ajutor la 112, după ce l-a găsit pe Valentin Costea inconștient, căzut pe podeaua atelierului de tuning auto pe care-l deține, cu leziuni grave la cap, potrivit Biroului de presă al Poliției Județene Arad,.

Cel care l-a găsit este un prieten care l-a vizitat la atelier şi care, constatând că ușa era încuiată, s-a uitat pe fereatră, pentru că în interior becul era aprins, şi a văzut victima căzută pe podea.

Polițiștii și procurorii sosiți la fața locului au stabilit că victima fusese lovită în cap un un corp dur, probabil o bâtă de baseball.

Ușa atelierului era încuiată din interior, iar pompierii au reușit să o deschidă, după ce au escaladat o fereastră.

Valentin Costea a fost transportat la un spital din Timișoara în comă de gradul III/IV și a fost operat pentru a se elimina un hematom care presa creierul.

Conform medicilor, victima este în continuare în comă, fiind conectată la aparate de menținere a funcțiilor vitale.

Anchetatorii afirmă că suspectul reținut este un angajat al atelierului, în vârstă de 24 de ani, acesta fiind audiat toată noaptea de joi spre vineri.

Presupusul agresor urmează să fie prezentat judecătorilor arădeni cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie.

Suspectul ar fi intenționat să fure bani, însă ar fi sustras doar telefonul mobil al victimei.

Soția arădeanului, prezentatoarea de știri Diana Costea (Mariș) a transmis un mesaj pe Facebook, în care arată că le mulțumește celor care îi sunt aproape în aceste clipe.

"Vă mulţumesc că sunteţi lângă mine. Îmi pare rău că multora nu am apucat să vă răspund la apeluri sau la mesaje. Apreciez implicarea voastră, Dumnezeu să vă răsplătească înzecit”, a scris vedeta TV.

 

Cele mai citite

Atentat Moscova: bilanțul atacului a ajuns la 143 de morți

Bilanţul atentatului comis în suburbia Moscovei săptămâna trecută a urcat miercuri la 143 de morţi, potrivit unui nou raport comunicat de autorităţile ruse, atacul...

Reforma austerității, îmblânzită. Plafonări peste plafonări de la Guvern

După austeritatatea de anul trecut și cu un deficit bugetar la limită, Executivul face cadouri pentru români, iar angajații din companiile de stat pot...

Cinci legi au fost promulgate de președintele Iohannis. Chirițoiu rămâne șef al consiliului Concurenței până în 2026

Președintele Klaus Iohannis a promulgat în cursul zilei de azi cinci legi. Este vorba printre altele despre legea hărțuirii la locul de muncă, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă