21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPatronul unui restaurant din București, arestat pentru trafic de droguri

Patronul unui restaurant din București, arestat pentru trafic de droguri

Patronul unui restaurant libanez, din București, pe nume Selman Assad, a fost arestat la începutul lunii ianuarie pentru trafic de droguri de mare risc,informează Mediafax.

 Surse din rândul anchetatorilor au precizat că Selman Assad vindea cocaină crack, un drog rar pe piaţa românească, foarte periculos întrucât creează foarte uşor dependenţă. 

Libanezul Assaad Selman a declarat ca nu el a importat drogul din America de Sud, ci un alt bărbat, Sarieddine Wael, care de altfel a mai fost anchetat de DIICOT.

Sarieddine Wael a mai fost reţinut în iunie 2014, după ce a importat 302 grame de cocaina pură din Venezuela printr-o firmă de curierat. Livrarea a fost supravegheată de ofiţerii de la crimă organizată, drogul înlocuit în pachet şi lăsat sa ajungă la beneficiari. Aceştia din urmă erau un brazilian şi un venezuelean, amândoi de origine libaneză, care şi-au dat întâlnire cu un curier în faţa unui fast-food din Piaţa Victoriei.

Selman Assad a fost arestat după ce un investigator acoperit l-a prins având asupra sa 12.000 de euro ce ar fi fost obţinuţi din vânzarea a aproape 300 de grame de cocaină.

Acţiunea ce a dus la prinderea acestuia a fost sprijinită de Serviciul Român de Informaţii şi Direcţia de Operaţiuni Speciale.

Cele mai citite

FOTO. Beat, a intrat cu mașina pe şantierul de modernizare a liniilor de tramvai de la Barbu Văcărescu

Un incident grav a avut loc noaptea trecută în București, unde un șofer băut a pătruns cu mașina pe șantierul de modernizare a liniei...

Ecuație rezolvată în Liga 1! CFR Cluj, vicecampioană, Universitatea Craiova termină pe locul 3

CFR Cluj e noua vicecampioană a României, în timp ce Universitatea Craiova a terminat pe ultima poziție a podiumului Ligii 1, după rezultatele înregistrate...

Ce pensie va avea Traian Băsescu, după ce și-a pierdut îndemnizația de fost președinte

Traian Băsescu a rămas fără îndemnizația de fost președinte în 2022. Astfel, acum va încasa doar pensie de europarlamentar. Fostul președinte liberal nu mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă