20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPatru bulgari, prinși la furat din mașini, în București

Patru bulgari, prinși la furat din mașini, în București

Patru cetăţeni bulgari, cu vârste cuprinse între 29 şi 43 de ani,au fost prinși de polițiștii din Capitală în timp ce furau din mașini, în Sectorul 3.

Cei patru erau în vizorul poliției de câteva zile. Vineri au fost prinși în flagrant în timp ce selectau autoturisme aflate în parcarea unui supermarket, ale căror roţi le înţepau, ulterior urmărindu-le cu un autoturism cu număr de înmatriculare străin.

După două încercări eşuate, cei patru au fost observaţi în timp ce ar fi înţepat roata unui autoturism, procedând apoi la urmărirea acestuia, iar în timp ce conducătorul auto schimba roata, unul dintre bărbaţii bănuiţi ar fi deschis portiera din faţă stânga a autoturismului şi ar fi sustras o borsetă, în care se aflau mai multe bunuri şi bani.

Poliţiştii bucureşteni au procedat de îndată la imobilizarea bărbatului care ar fi sustras borseta, precum şi a celorlalţi trei bărbaţi care îl însoţeau.

Extinzând cercetările în acest caz, poliţiştii Secţiei 11 au reţinut în sarcina bărbaţilor bănuiţi şi comiterea a alte cinci infracţiuni de furt prin acelaşi mod de operare şi o tentativă de furt din auto, prejudiciul total cauzat fiind de aproximativ 22.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de judiciariştii Capitalei, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi tentativă la furt, cu unul dintre cei patru bănuiţi în stare de arest preventiv, efectuându-se în continuare verificări pentru stabilirea cu exactitate a întregii activităţi infracţionale a acestora.

Cele mai citite

Cătălin Drulă, atac dur la adresa unor politicieni: “Au dat drumul la hoție”

Cătălin Drulă și-a exprimat nemulțumirea sa față de faptul că președintele Klaus Iohannis și liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, ar...

Pentru că nu are talentul de ratangiu și simulator al fotbalistului român, Mbappe a răsuflat ușurat că PSG nu va disputa finala UCL cu...

Ilustrație: Marian Avramescu Fața nevăzută a fotbalistului-star francez Kylian Mbappe a avut un motiv foarte bun de bucurie după eliminarea formației pentru care încă...

Avanpremiera filmului „În inima Naționalei – Din vestiar până în Germania” a avut loc joi seara, la București

Filmul „În inima Naţionalei - Din vestiar până în Germania”, povestea neștiută a calificării naționalei de fotbal a României la EURO 2024, regizat de...
Ultima oră
Pe aceeași temă