10.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPatru persoane, între care și un italian, cercetați pentru trafic de droguri...

Patru persoane, între care și un italian, cercetați pentru trafic de droguri de risc

Patru persoane, înte care și un italian sunt cercetați de poliție și procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de ris. Aceștia au fost surprinși în flagrant delict în timp ce încercau să vândă rezină de cannabis.

Apropape 1,7 kilograme de  cannabis și rezină de cannabis au fost ridicate în urma perchezițiilor efectuate la locuințele acestora.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Oradea au surprins în flagrant delict, la data de 24 mai, trei orădeni, cu vârste cuprinse între 23 și 46 de ani și un bărbat de 28 de ani, din Italia, în timp ce încercau să vândă 100 de grame de rezină de cannabis.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog la locuințele acestora, din municipiul Oradea,  au fost desco perite și ridicate aproape un kgilogram de rezină de cannabis și 700 de grame de cannabis, droguri de risc. O parte dintre substanțele descoperite asupra acestora erau porționate și pregătite pentru a fi oferite spre vânzare.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că că drogurile proveneau din Italia, fiind aduse de către cetățeanul italian,  VITALE GIANCARLO, de 28 de ani, care încerca să le distribuie pe raza municipiului Oradea prin intermediul celor trei orădeni,  MATYAS JOZSEF, BALOGH ROBERT și MATYAS JOZSEF.

    La data de 24.05.2016 procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Oradea au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor  VITALE GIANCARLO şi MATYAS JOZSEF, la data de 25.05.2016  Tribunalului Bihor dispunând arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

Cele mai citite

România are un stand la expoziția economică din Kazahstan

România are, în premieră, un stand la expoziția economică din Kazahstan, anunță Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului din România. "România, promovată în premieră la Almaty,...

Premierul Poloniei Donald Tusk are pneumonie. Cum îi va fi afectată agenda politică

Premierul polonez Donald Tusk îşi va restrânge apariţiile publice în următoarele zile după ce a fost diagnosticat cu pneumonie, a anunţat joi biroul său...

Preţurile la electricitate şi gaze în UE au scăzut în 2023, după explozia din 2022 (Eurostat)

Facturile la electricitate şi gaze ale consumatorilor europeni au scăzut în a doua jumătate a anului trecut, după creşterea care a început după războiul...
Ultima oră
Pe aceeași temă