10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPatru persoane rănite, în urma unui scandal cu săbii

Patru persoane rănite, în urma unui scandal cu săbii

Patru persoane au fost rănite, duminică dimineață, în urma unui scandal cu săbii izbucnit între două grupuri, în fața sediului Poliției Județene Timiș, iar alte cinci persoane urmează să fie audiate de polițiștii care s-au sesizat din oficiu în acest caz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat transmis, duminică, de Poliția Județeană Timiș, oamenii legii s-au sesizat din oficiu în cazul unui scandal izbucnit între două grupuri, în fața sediului Poliției.

”Polițistii Serviciului de Investigații Criminale fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care a izbucnit un scandal, în municipiul Timișoara, în urma căruia patru tineri ar fi fost agresați fizic. Polițistii s-au sesizat din oficiu pentru comiterea infracțiunilor de lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, se arată în comunicat.

Conform sursei citate, patru persoane au fost rănite, în urma scandalului, fiind transportate la Spitalul Municipal Timișoara, iar alte cinci persoane au fost duse la sediul Poliției Timiș, pentru a fi audiate.

”Din primele cercetări s-a stabilit că cei nouă tineri s-au aflat într-un local din Timișoara, ar fi consumat băuturi alcoolice, iar când ar fi părăsit localul ar fi provocat și participat la scandal. În cauză polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe și tulburarea ordinii și linistii publice”, se mai arată în comunicat.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, unul dintre bărbații răniți ar fi avut o sabie înfiptă în cap, iar altul ar fi fost înjunghiat în zona pieptului.

În altercație a fost implicat și Tudor Stoiți, un cunoscut al lumii interlope din Timișoara, acesta având maxilarul rupt și urmând să fie operat.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă