25.7 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPatru răniţi după ce un autoturism a căzut într-un râu, şoferul fiind...

Patru răniţi după ce un autoturism a căzut într-un râu, şoferul fiind băut

Patru persoane au fost rănite într-un accident produs în judeţul Suceava, după ce maşina în care se aflau a căzut într-un pârâu, de la o înălţime de şapte metri, după ce şoferul, fiind băut, a pierdut controlul asupra autoturismului, transmite Mediafax.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, accidentul a avut loc, sâmbătă seară, pe DJ 177A, în localitatea Stulpicani, după ce un şofer de 51 de ani din comuna Ostra a pierdut controlul asupra autoturismului, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, fiind o curbă deosebit de periculoasă, şi a consumului de băuturi alcoolice.

Astfel, autoturismul a ajuns pe contrasens, unde a lovit un pilon din beton al parapetului de protecţie, după care a căzut în albia pârâului Suha, la o înălţime de şapte metri.

În urma accidentului, şoferul a fost grav rănit, iar trei pasageri, cu vârste cuprinse între 5 şi 33 de ani, au suferit răni uşoare.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,95 miligrame/litru alcool pur în aerul expirat, şi i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cele mai citite

Dan Negru: “Schimbările şi noutăţile au distrus piaţa de televiziune de la noi”

Dan Negru, renumitul realizator TV, a dat startul noului sezon al emisiunii "Jocul cuvintelor" pe Kanal D, aducând în atenția publicului o serie de...

Ministrul german al economiei Robert Habeck susține strategia de a investi în combinate siderurgice

Ministrul german al economiei Robert Habeck a justificat miliardele de euro investite de ţara sa în fabrici de oţel verde prin nevoia de a...

Franța, deschisă ca EAU să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială

Franța este deschisă ca Emiratele Arabe Unite să investească în industriile sale de energie nucleară și de inteligență artificială, a declarat marți ministrul său...
Ultima oră
Pe aceeași temă