7.9 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSpecialPatru tractoare furate din Franța, găsite de poliţişti într-un sat arădean

Patru tractoare furate din Franța, găsite de poliţişti într-un sat arădean

Patru tractoare, care ar fi fost furate din Franța, au fost găsite de polițiști într-un sat din Arad, informează Mediafax.

Tractoarele au fost descoperite în satul Bocsig, în curtea unei firme, în urma unei acţiuni privind combaterea traficului ilegal cu utilaje agricole din Uniunea Europeană, relatează purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Arad, Camelia Tuduce.

"În urma verificărilor făcute în bazele de date s-a stabilit că unul dintre tractoare este evidenţiat ca fiind sustras din Franţa în cursul anului 2012, iar cu privire la celelalte se continuă cercetările. Pentru aceste utilaje nu s-au putut prezenta documente de proveniență", a declarat Tuduce.

Polițiștii au spus că valoarea celor patru utilaje agricole, despre care se crede că au fost furate din Franța, este de aproximativ 250.000 de euro.

Valoarea totală a utilajelor furate se ridică la 250.000 de euro. Reprezentanţii firmei în curtea căreia se aflau utilajele nu au niciun document de proveniență, informează sursa citată.

S-a demarat o anchetă în acest caz, poliţiştii colaborând cu autorităţile din Franţa pentru a obţine informaţii despre celelalte trei tractoare.

Cele mai citite

Belgia și Cehia vor ca UE să dea noi sancțiuni împotriva influenței Rusiei în viitoarele alegeri europene

Belgia şi Cehia cer ca Uniunea Europeană să adopte noi sancţiuni pentru a contracara influenţa Rusiei în viitoarele alegeri europene, după ce mai multe...

Avioane de vânătoare israeliene au lovit ținte ale Hezbollah în estul Libanului

Forțele aeriene israeliene au declarat miercuri că avioanele lor de vânătoare au lovit infrastructura Hezbollah la nord de Baalbek, în estul Libanului, potrivit Reuters,...

Un cutremur cu magnitudinea inițială de 6,4 grade pe Richter a lovit sudul Japoniei

Un cutremur cu magnitudinea preliminară de 6,4 grade a lovit miercuri seara sudul Japoniei, a anunțat Agenția Meteorologică Japoneză, citată de Reuters, conform stiripesurse.ro. Epicentrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă