4.9 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialFOTO. Patru traficanți de droguri reținuți de DIICOT după ce au vândut...

FOTO. Patru traficanți de droguri reținuți de DIICOT după ce au vândut stupefiante unor elevi

Procurorii DIICOT Brăila au dispus, marți, reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore pentru patru bărbați, acuzați de trafic de droguri de risc şi operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Din anchetă a rezultat faptul că, în perioada 2015-2016,  ”inculpaţii  Mocanu Adrian, Albert Gumidi Eduard, Peticaru Alexandru Cătălin şi Radu Marian Robert  au distribuit  droguri de risc și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza municipiului Brăila, îndeosebi în rândul elevilor, acestea fiind procurate de la dealeri din municipiul Galați.

La data de 30.05.2015, inculpații Albert Gumidi Eduard și Mocanu Adrian au fost surprinşi în flagrant  în timp ce procurau de la inculpatul Radu Marian-Robert o cantitate de substanţă vegetală”, transmite DIICOT.

La percheziții au fost confiscate cantităţi de canabis, substanţe vegetale şi substanţe pulverulente, pliculețe tip „zipp-lock”, bani, cântare electronice, grindere și înscrisuri cu valoare probatorie.

Cauza este instrumentată împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Acţiunea  a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Galaţi, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Brăila.

Cele mai citite

Urzicile: Delicii Verzi Pline de Nutrienți și Beneficii pentru Sănătate

Urzicile, deși adesea evitate din cauza proprietăților lor iritante la contactul cu pielea, sunt o sursă valoroasă de nutrienți și au numeroase beneficii pentru...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Părerea românilor despre cazinourile pe bani reali

În momentul de față se discută foarte mult la nivel național despre cazinouri și platforme care oferă jocuri pe bani reali. Operatorii de jocuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă