16 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialPatru vasluieni, ARESTAȚI după ce au bătut o bătrână de 81 de...

Patru vasluieni, ARESTAȚI după ce au bătut o bătrână de 81 de ani

Patru tineri din județul Vaslui au fost arestaţi pentru tâlhărie, după ce au bătut o bătrână de 81 de ani și i-au furat 235 de lei, informează Mediafax.

Cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 27 de ani, au intrat în casa bătrânei, din localitatea Ivăneşti, forţând uşa de la intrare, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Vaslui.

Citește și: Cinci minori constănţeni, în arest preventiv pentru tâlhărie

Trezită din somn din cauza zgomotului, femeia a fost bătută de cei patru tineri şi ameninţată. Ulterior, aceştia au început să caute prin casă, luând suma de 235 de lei şi mai multe sticle cu băutură, după care au plecat.

A doua zi de dimineaţă, bătrâna a reuşit să anunţe o vecină că a fost victima unei tâlhării, fiind sesizată Poliţia.

Citește și: Recidivist din Bârlad, arestat preventiv pentru ultraj și tâlhărie

”În urma cercetărilor, cei patru tineri au fost identificaţi, deşi, în momentul comiterii faptei, aveau feţele acoperite pentru a nu fi recunoscuţi de victimă. În ceea ce o priveşte pe bătrână, aceasta a fost internată la Spitalul Municipal Huşi, medicii stabilind că are nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale”, a declarat, duminică, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Vaslui, Mihaela Ştraub.

Reţinuţi iniţial de poliţişti, cei patru tineri au fost prezentaţi apoi Judecătoriei Huşi, cu propunere de arestare preventivă. Instanţa a admis cererile, emițând mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor patru vasluieni.

Cele mai citite

Doi polițiști de frontieră, răniți într-o acțiune de prindere a unor migranți

Doi poliţişti de frontieră din Timiş au fost răniţi noaptea trecută, în timp ce executau o acţiune de prindere în flagrant a unor călăuze...

Kylian Mbappe, cel mai mare jucător din istoria PSG

Astăzi are loc cel de-al doilea meci din prima manșă a semifinalelor UEFA Champions League, Borussia Dortmund - PSG, de la ora 22:00 Julien Laurens...

Rusia – Ucraina, ziua 777: Șoigu cere suplimentarea livrărilor de arme

Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, a cerut suplimentarea şi accelerarea livrărilor de arme pentru operaţiunea militară în Ucraina, a comunicat Ministerul Apărării.Într-o întrunire...
Ultima oră
Pe aceeași temă