17.3 C
București
duminică, 12 mai 2024
AcasăSpecialPe DN1, între Sinaia și Bușteni, se circulă în coloană

Pe DN1, între Sinaia și Bușteni, se circulă în coloană

 

Pe DN1, între Sinaia și Bușteni, pe sensul de mers către Brașov, se circulă în coloană, sâmbătă. Între Nistorești și Comarnic, cât și la intrarea în Bușteni dinspre Azuga, traficul a mai scăzut în intensitate, informează Centrul Infotrafic al Poliției Române.

Potrivit sursei citate, în județul Brașov, autovehiculele rulează cu viteză ceva mai redusă pe DN 73, în zona Bran. Din cauza mașinilor parcate pe marginea drumului, sunt mici probleme de trafic și pe DN 1E, la intrarea în Râșnov dinspre Poiana Brașov.

În județul Harghita, în municipiul Miercurea-Ciuc (cartierul Șumuleu Ciuc), este restricționat accesul autovehiculelor pe câteva străzi, având loc manifestări de amploare prilejuite de Sărbătoarea Rusaliilor romano-catolice.

Din cauza numărului mare de mijloace de transport, se circulă îngreunat pe DN 12A, la ieșirea din Miercurea-Ciuc către localitatea Frumoasa (mai ales pe sensul de mers către Ghimeș-Făget).

Centrul Infotrafic anunță că, duminică, între orele 6,00 — 22,00, pe DN 12A, pe tronsonul Miercurea-Ciuc (județul Harghita) — Comănești (județul Bacău), va fi restricționată circulația autovehiculelor de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3,5 tone și îi sfătuiește pe conducătorii celorlalte categorii de autovehicule să aleagă alte rute, deoarece în zona Ghimeș-Făget se va circula cu mare dificultate.

Cele mai citite

Două jucătoare din România, în optimile de finală ale turneului de la Roma

România are două jucătoare calificate în optimile de finală ale turneului WTA de la Roma, după ce Sorana Cîrstea și Irina Begu și-au câștigat...

Bursa de la Bucureşti a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână

Bursa de Valori Bucureşti (BVB) a câştigat 1,86 miliarde de lei la capitalizare, în această săptămână, iar valoarea tranzacţiilor cu acţiuni a crescut cu...

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează

Starea actorului Florin Piersic se ameliorează dar pacientul rămâne internat în spital, au anunțat, duminică, 12 mai 2024, atât conducerea spitalului cât și ministrul...
Ultima oră
Pe aceeași temă