12.4 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții DNA în Slobozia: Comisarul șef al Gărzii de Mediu, sub control...

Percheziții DNA în Slobozia: Comisarul șef al Gărzii de Mediu, sub control judiciar

UPDATE: Șeful Gărzii de Mediu din Ialomița Vasile Cornel a fost pus sub contro judiciar, întrucât este suspectat de efectuare de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, conform DNA.

Astfel, achetatorii arată că. în perioada februarie – iunie 2015, Vasile Cornel, concomitent cu exercitarea funcţiei publice de comisar şef la Garda Naţională de Mediu, Comisariatul Judeţean Ialomiţa, a controlat, coordonat şi condus, prin intermediul unor persoane, activitatea a două societăţi comerciale, unde, de altfel, deţinea şi calitatea de asociat.

————-

Procurorii anticorupție efectuează, joi dimineața, percheziții în Slobozia, într-un dosar de corupție care îl vizează pe comisarul șef al Gărzii de Mediu, Vasile Cornel.

Acesta este acuzat de procurorii anticorupție că ar fi săvârșit acte incompatibile cu funcția, respectiv ar fi desfășurat activități comerciale la două societăți la care este asociat: Euro Invest și la Salubritate Comunală. 

Procurorii anticorupție efectuează percheziții la domiciliul său și la cele două societăți comerciale. 

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă