21.4 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPercheziții în București, într-un dosar de înșelăciune și fals. Trei bănci din...

Percheziții în București, într-un dosar de înșelăciune și fals. Trei bănci din Bucureşti au depus plângeri la Poliţie

Cinci persoane din București au fost săltate de polițiști, joi dimineață, în urma unor percheziții domiciliare într-un dosar privind comiterea infracţiunilor de înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, informează Poliția Capitalei.

”În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii bucureşteni le-au depistat şi condus la sediul D.G.P.M.B. pe cele cinci persoane, patru femei şi un bărbat, bănuite de comiterea infracţiunilor. Din cercetările efectuate în această cauză, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale ai Poliţiei Capitalei au constatat faptul că cele cinci persoane ar fi falsificat adeverinţe de venit, documente de angajare la diverse societăţi comerciale, contracte de muncă şi cereri de creditare”, informează poliția.

Prejudiciul produs până în acest moment se ridică la aproximativ 50.000 de lei, sumele solicitate ca împrumut fiind cuprinse între 4.000 şi 250.000 de lei.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de înşelăciune, tentativă la înşelăciune, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals.

Cele cinci persoane au fost reţinute de poliţişti, urmând a fi prezentate magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Cele mai citite

Mesajul premierului Marcel Ciolacu, la 20 de ani de la aderarea României la NATO

În cei 20 de ani de apartenenţă la NATO, România a devenit un pilon important şi şi-a consolidat poziţia în interiorul alianţei, respectându-şi angajamentele...

Hidroelectrica anunță că Barajul Izvorul Muntelui este în perfectă siguranță după seismul de joi dimineață

Hidroelectrica a anunțat că Barajul Izvorul Muntelui, unul dintre cele mai mari din Europa, este în perfectă siguranţă după seismul produs joi dimineață în...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă