11.1 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții în județele Dâmbovița și Prahova, într-un dosar de infracțiuni silvice

Percheziții în județele Dâmbovița și Prahova, într-un dosar de infracțiuni silvice

Opt percheziții se desfășoară, marți dimineață, în județele Dâmbovița și Prahova, într-un dosare privind infracțiuni silvice. Doi suspecți vor fi aduși la audieri. Aceștia sunt bănuiți că ar fi furat material lemnos în valoare de 40.000 de lei.

”La data de 17 mai a polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează 8 percheziții, în județele Dâmbovița (comunele Finta și Mănești) și Prahova (comuna Cocorăștii Colț), la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni silvice. În fapt, din cercetări a rezultat că, în perioada 2014-2015, persoanele în cauză ar fi sustras material lemnos, folosind documente întocmite fraudulos, cauzând un prejudiciu estimat la peste 40.000 de lei, Două persoane vor fi aduse la sediul poliției pentru audieri și dispunerea măsurilor legale”, transmite poliția.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.

La acțiune participă jandarmi și reprezentanți ai Gărzii Forestiere Ploiești.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de abuz în serviciu, fals intelectual, înșelăciune și abuz de încredere. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă