8.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Percheziții la cămătarii din Prahova. Poliția a confiscat 100.000 de euro...

UPDATE. Percheziții la cămătarii din Prahova. Poliția a confiscat 100.000 de euro și multe arme albe

UPDATE. În urma perchezițiilor, au fost confiscați 100.000 de euro, 16 arme albe ( 4 bâte, 2 săbii, 4 boxuri, 3 bastoane telescopice și 3 cuțite), un pistol cu aer comprimat, 50 decartușe și telefoane mobile. 25 de persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

—–

13 percheziții au făcut, miercuri dimineață, polițiștii din Prahova, la persoane bănuite de cămătărie și șantaj. 17 persoane urmează să fie aduse la audieri.

Perchezițiile au loc în Ploiești, Vălenii de Munte, Breaza,Târgșoru Vechi precum și în comune arondate municipiului Câmpina.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2015 până în prezent, cei în cauză ar fi împrumutat bani cu camătă mai multor persoane din județ, pentru recuperarea sumelor apelând la amenințări și acte de violență.

17 mandate de aducere vor fi puse în executare, persoanele depistate urmând a fi conduse la audieri și dispunerea măsurilor legale.

Perchezițiile sunt efectuate cu spijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale și al jandarmilor.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă