9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziții la Caraș-Severin, într-un dosar de trafic de droguri

Percheziții la Caraș-Severin, într-un dosar de trafic de droguri

Procurorii și polițiștii de la combaterea criminalității organizate au descins, joi, la locuințele unor traficanți de droguri din Caransebeș. Conform anchetatorilor, șase persoane ar fi adus droguri din Spania și le-ar fi vândut pe teritoriul României.

”Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism –  Biroul  Teritorial  Caraş-Severin împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul  Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Caraş-Severin, Brigăzii  de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi Inspectoratului Judeţean de Poliţie Caraş-Severin  au efectuat în data de 10 iulie 2014 un număr de 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Caraş-Severin în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unei grupări infracţionale organizate formată din 6 persoane, specializată în infracţiuni de trafic de droguri de risc şi introducere în ţară de droguri de risc prev. de art. 367 al. 1 C.p.p. rap. la art. 2 al. 1 din legea 143/2000 şi art. 3 al. 1 din legea  143/2000”, anunță DIICOT.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu luna mai 2014, persoanele cercetate au constituit pe raza mun. Caransebeş un grup infracţional organizat şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale au procurat din Spania diferite cantităţi de droguri de risc pe care le-au introdus pe teritoriul României şi le-au comercializat pe raza municipiului Caransebeş.

În data de 10.07.2014 unul din membrii grupării  a fost prins în flagrant având asupra sa cantitatea de de aproximativ 1 Kg de cannabis.

La sediul D.I.I.C.OT  – B.T Caraş-Severin sunt audiate mai multe persoane, în cauză urmând a fi dispuse măsuri legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Departamentul de Informaţii şi  Protecţie Internă. 

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă