18.8 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziții la Consiliul Județean Iași, într-un dosar cu un prejudiciu de 340.000...

Percheziții la Consiliul Județean Iași, într-un dosar cu un prejudiciu de 340.000 de lei. Nici un funcționar nu a fost audiat

UPDATE: Percheziţiile de la sediul Consiliului Județean Iaşi, într-un dosar privind fapte de corupție, în care este vizat și șeful instituției, Cristian Adomniței, s-au încheiat, miercuri, în jurul orei 15.30, informează Mediafax.

Procurorii DNA au ridicat mai multe documente, însă nici un funcţionar nu a fost dus la audieri.

UPDATE: Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, a declarat, miercuri, că DNA nu i-a cerut lui Cristian Adomniţei prezenţa la percheziţiile care au lor la Consiliul Judeţean Iaşi.

Citește și: PNL: DNA nu i-a cerut lui Cristian Adomniţei prezenţa la percheziţiile de la CJ Iași

UPDATE: Președintele Consiliului Județean Iași, Cristian Adomniței, vizat în dosarul în care procurorii DNA efectuează, miercuri, într-un dosar privind fapte de corupţie, se află la Bruxelles.

Citește și: Președintele CJ Iași, vizat în dosarul în care procurorii DNA fac percheziții, se află la Bruxelles

———–

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie efectuează, miercuri, mai multe percheziții în Iași, într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracţiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals, comise în perioada 2013-2015, conform unui comunicat DNA. În acest dosar este vizat și Consiliul Județean Iași.

Toată conducerea Consiliului Județean Iași este vizată de ancheta procurorilor DNA, inclusiv președintele CJ Iași Cristian Adomniței.

Ancheta vizează îndeosebi un contract de 340.000 de lei, care a fost achitat fără a fi executat. Se pare că serviciile de promovare a județului Iași făceau obiectul contractului. Mai mult, funcționarii care au sesizat nereguli, ar fi fost amenințați de președințele Consilului, Cristian Adomniței.

Astfel, în acest dosar sunt efectuate percheziții domiciliare în 21 locații situate în municipiul Iași, din care 19 la sediul unei instituții publice.

Procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

<![CDATA[<![CDATA[www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/flowplayer';document.write('’ + ‘ript>’);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(” + ‘ript>’);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/playernew/singleplayer_auto/f78e63a990fd5e90e0e4d754013c930e/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));]]]]>]]>

Cele mai citite

Abordarea și Sprijinul pentru Tinerii Care Trăiesc cu Această Tulburare

Sindromul Tourette este o tulburare neurologică caracterizată prin prezența ticurilor motorii și vocale persistente. Acesta poate afecta semnificativ calitatea vieții copiilor care trăiesc...

Probleme pentru Klaus Iohannis? Turcia îl susţine pe Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO

Ministerul turc de Externe a confirmat că Turcia îl susține pe premierul olandez Mark Rutte pentru a prelua funcția de secretar general al NATO...

Abordarea și Sprijinul pentru Tinerii Care Trăiesc cu Această Tulburare

Sindromul Tourette este o tulburare neurologică caracterizată prin prezența ticurilor motorii și vocale persistente. Acesta poate afecta semnificativ calitatea vieții copiilor care trăiesc...
Ultima oră
Pe aceeași temă