15 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziții la hoții de cale ferată din Sintești

Percheziții la hoții de cale ferată din Sintești

Polițiștii de la transporturi efectuează, marți, patru percheziții în localitatea Sintești, pentru recuperarea mai multor componente din infrastructura feroviară.

”În această dimineață, polițiști din cadrul Direcției de Poliției Transporturi – I.G.P.R., ai S.R.P.T. București și din cadrul I.P.J. Giurgiu și Ilfov, sprijiniți de luptători de intervenției S.A.S. și jandarmi, efectuează 4 percheziții în localitatea Sintești, județul Ilfov.

Acțiunea urmărește recuperarea mai multor relee de comandă S.C.B. din infrastructura feroviară care ar fi fost sustrase de mai multe persoane. Trei dintre bănuiți au fost arestați pentru comiterea infracțiunii de furt calificat”, informează IGPR.

Alte percheziții au fost făcute de poliție, luni dimineață, la sediul Bibliotecii Metropolitane din Capitală și alte 17 adrese din Bucureşti, Ilfov, Giurgiu şi Teleorman, într-un dosar cu un prejudiciu de aproximativ 5 milioane de lei.

Citește și: Percheziţii la Biblioteca Metropolitană. Fosta conducere, implicată într-un prejudiciu de 5 milioane de lei

Fosta conducere a Bibliotecii Metropolitane din Capitală este vizată de anchetatori în dosarul privind cumpărarea la preţuri supraevaluate a unor cărţi catalogate drept "rare", în care prejudiciul a fost estimat la aproximativ cinci milioane de lei.

Cele mai citite

Clotilde Armand s-a înscris pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand și-a depus, joi, candidatura pentru un nou mandat la Primăria Sectorului 1, din partea Alianței Dreapta Unită, potrivit jurnalul.ro. „Am un mesaj pentru...

Lukașenko acuză Occidentul și opoziția de un atac cu drone pornit din Lituania

Serviciul de securitate din Belarus a susținut joi că a dejucat un atac asupra capitalei Minsk cu ajutorul unor drone lansate din Lituania, a...

GALERIE FOTO. Sexy-fotbalista Madelene Wright, cu biciul în mână în fața fanilor

Sexy-fotbalista Madelene Wright le-a crescut pulsul admiratorilor de pe Instagram cu cea mai recentă postare, în care și-a promovat pagina de OnlyFans cu ajutorul...
Ultima oră
Pe aceeași temă