13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPercheziții la persoane suspectate de furt din conducte petroliere

Percheziții la persoane suspectate de furt din conducte petroliere

Poliția efectuează, joi dimineața, mai multe percheziţii în Capitală şi în patru judeţe la 33 de persoane suspectate de furt din conducte petroliere care tranzitează județul Argeș.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Argeş, citat de Mediafax, începând cu ora 6.00 poliţişti de la IPJ Argeş, sub coordonarea Direcţiei de Ordine Publică din IGPR, fac 32 de percheziţii domiciliare – 21 în judeţul Argeş, cinci în judeţul Olt, trei în Gorj, una în Dolj şi două în Bucureşti.

Acţiunea, la care participă peste 100 de poliţişti şi jandarmi, vizează o grupare infracţională suspectată de furt în formă continuată, în acest dosar fiind începută urmărirea penală în cazul a 33 de persoane.

Conform sursei citate, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent persoanele vizate în acest dosar ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăţi comerciale şi care tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum şi conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic.

Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei, mai spune sursa citată.

Cele mai citite

Cursa pentru București. Gabriela Firea: „Am încredere în şansele mele, pentru că Bucureştiul arată mult mai rău decât acum patru ani”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că are încredere în şansele sale la alegeri, deoarece, după propriile spuse, Bucureştiul arată „mult...

Astăzi începe vacanța de Paște. Când se întorc la școală elevii

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă