26.9 C
București
duminică, 2 iunie 2024
AcasăSpecialPercheziții la Pitești, într-un dosar de trafic de persoane și trafic de...

Percheziții la Pitești, într-un dosar de trafic de persoane și trafic de minori

Poliția și DIICOT au făcut, joi, trei percheziţii domiciliare în Pitești, județul Argeș, doi bărbaţi fiind bănuiţi de trafic de persoane şi trafic de minori. 29 de persoane urmează să fie conduse la audieri.

Joi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Piteşti au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Piteşti.

Percheziţiile au vizat probarea activităţii infracţionale a două persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de trafic de persoane şi trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului 2016 şi până în prezent, cei în cauză ar fi racolat trei persoane, dintre care una minoră, pe care le-ar fi adăpostit şi exploatat sexual, obligându-le să se prostitueze într-un apartament din municipiul Piteşti.

Din activitatea infracţională, cei doi ar fi obţinut aproximativ 30.000 de lei.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat 11 telefoane mobile și 1.000 de lei.

De asemenea, în locuinţele celor în cauză, au fost găsite 3 victime ale traficului de persoane, printre care şi o minoră.

29 de persoane vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T – S.T. Piteşti, pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cele mai citite

Premierul Ciolacu le-a oferit autografe copiilor, la Palatul Victoria

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, în ziua de sâmbătă, 1 iunie 2024, la Palatul Victoria, unde le-a oferit autografe copiilor și s-a fotografiat...

Ministerul Economiei și Turismului prezintă salata cu icre de crap, unul dintre cele 13 produse românești protejate

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului prezintă "salata tradițională cu icre de crap", precizând că acest aliment se află "pe lista produselor cu indicație geografică...

Meniul la prânzul din familia Ceaușescu

Despre meniul familiei Ceaușescu s-au spus multe. Ba că era unul elitist, alcătuit din delicatese, ba dimpotrivă, că era unul simplu. În continuare...
Ultima oră
Pe aceeași temă