20 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții la proxeneți și prostituate din Prahova

Percheziții la proxeneți și prostituate din Prahova

Polițiștii de investigații criminale din Prahova au descins, joi dimineață, la persoane bănuite de prostituție și proxenetism. Patru suspecți vor fi aduși la audieri.

Perchezițiile se desfășoară în municipiul Ploiești și în comuna Bălțești, județul Prahova.

Patru persoane, respectiv doi bărbați și două femei, vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului până în prezent, două femei ar fi oferit servicii sexuale contra cost. Clienții acestora ar fi fost racolați de către doi bărbați, bănuiți de proxenetism.

La percheziții participă și luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, precum și jandarmi.

Acțiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcției de Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Cele mai citite

Descoperă soluțiile profesionale de curățare și igienizare a mâinilor

Te preocupă sănătatea echipei pe care o coordonezi sau îţi doreşti ca partenerii şi clienţii tăi să aibă acces la cele mai eficiente soluții...

Pariază pe șansele României în EURO 24. Va trece de faza grupelor?

EURO 24 se apropie rapid, aducând cu sine nu doar spectacolul fotbalistic european, dar și o mare de oportunități pentru pasionații de pariuri sportive....

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...
Ultima oră
Pe aceeași temă