12.2 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții la proxeneții din Dâmbovița

Percheziții la proxeneții din Dâmbovița

Procurorii DIICOT au făcut, miercuri, cinci percheziții domiciliare pe raza județului Dâmbovița, în cadrul unei acțiuni  care vizează destructurarea unei grupări specializată în infracţiuni de trafic de minori şi proxenetism.

    În cauză există suspiciunea rezonabilă că, începând cu sfârşitul anului 2013, un număr de opt suspecţi au recrutat, găzduit şi exploatat prin determinarea la practicarea prostituţiei „la stradă”, în zone situate pe raza judeţului Dâmboviţa şi Prahova, tinere minore având situaţii materiale precare şi provenind din familii dezorganizate.

    Procurorii au luat faţă de patru inculpaţi măsura preventivă a reţinerii iar Tribunalul Dâmboviţa a dispus arestarea preventivă a acestora pe o perioadă de 30 zile.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale Acţiunea a fost realizată cu sprijinul Jandarmeriei Române.

Cele mai citite

Minciuna care scoate Generația Z în stradă

Tămbălăul generației Z de la Tbilisi, capitala statului Georgia din Caucaz, e un caz-școală despre cum acționează serviciile secrete străine într-o țară cu democrație...
Ultima oră
Pe aceeași temă