12.4 C
București
luni, 20 mai 2024
AcasăSpecialPercheziții la vânzătorii de fructe și legume din Giurgiu, într-un dosar de...

Percheziții la vânzătorii de fructe și legume din Giurgiu, într-un dosar de evaziune fiscală. Prejudiciu: 1.500.000 de euro

Polițiștii efectuează șapte percheziții, în Giurgiu și București, la locuințele administratorilor unor societăți comerciale ce au ca obiect de activitate comerțul cu legume și fructe. Cinci persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de 1.500.000 de euro, prin evaziune fiscală, vor fi conduse la sediul I.P.J. Giurgiu pentru cercetări.

La data de 8 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor, Secţiei 2 de Poliţie Rurală şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Giurgiu efectuează şapte percheziţii la locuințele reprezentanților unor societăți comerciale bănuite de evaziune fiscală.

Activitățile vizează locuințele unor administratori de societăţi comerciale ce au ca obiect de activitate comercializarea de legume şi fructe, șase percheziții fiind efectuate în judeţul Giurgiu şi una în municipiul Bucureşti.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2008 – 2014, reprezentanţii a șase societăţi comerciale ar fi efectuat achiziţii fictive de legume şi fructe, cauzând un prejudiciu de aproximativ 1.500.000 de euro bugetului de stat.

Cinci persoane vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă