9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPoliția Română a depistat peste 200 de persoane date dispărute sau cu...

Poliția Română a depistat peste 200 de persoane date dispărute sau cu mandate emise de instanţe

Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) a precizat că în ultima săptămână au fost depistate peste 200 de persoane care erau date dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanțele de judecată.

„În ultima săptămână, în urma acţiunilor desfăşurate de Poliţia Română, au fost depistate 228 de persoane care erau dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată", se precizează într-un comunicat de presă remis redacției.

Astfel, în perioada 20 – 26 mai, poliţiştii din întreaga ţară au depistat 118 persoane care fuseseră date dispărute, dintre care 77 minori. Ei au fost încredinţaţi familiilor sau internaţi în centre pentru minori şi nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. 

Totodată, polițiștii au depistat 78 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 60 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 10 aveau mandate de arestare preventivă, 2 persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, în 5 situaţii existau emise sentinţe penale de internare, iar o persoana era urmărită prin Interpol.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă