20 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăSpecialPeste 9.400 de amenzi, date într-o singură zi, de poliție. Peste jumătate,...

Peste 9.400 de amenzi, date într-o singură zi, de poliție. Peste jumătate, pentru viteză excesivă

65 de infracţiuni au fost constatate şi 9.401 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate, într-o singură zi, de poliţiştii de la rutieră şi de cei de la ordine publică. Peste 5.700 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză, informează IGPR.

”Poliţiştii rutieri, sprijiniţi de colegii de la ordine publică, au acţionat ieri, 26 iunie, sub coordonarea de specialitate a Direcţiei Rutiere din cadrul I.G.P.R., pe principalele drumuri naţionale şi autostrăzi, în vederea prevenirii evenimentelor rutiere, depistării celor care comit abateri la regimul rutier, precum şi pentru asigurarea fluenţei traficului”, anunță poliția.

Raport acțiune:

Au fost monitorizate, cu prioritate, sectoarele de drumuri cu valori ridicate de trafic, fiind folosite aparatele de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor, amplasate în „cascadă”.

Au fost prezenţi în stradă peste 1.800 de poliţişti, dintre care 1.235 de la rutieră şi 573 de la ordine publică, care au utilizat 462 de aparate radar.

Au fost constatate 65 de infracţiuni, dintre care 52 la regimul circulaţiei şi au fost aplicate 9.401 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 1.948.858 de lei.

Cele mai citite

Cancer ovarian: peste 70% din cazuri sunt depistate în stadii avansate

Cancerul ovarian este unul dintre cele mai mortale cancere la sexul feminin, clasându-se în primele 5 cauze de mortalitate prin cancer la femei, au...

VIDEO. Dana Budeanu îi atacă pe părinții lui Vlad Pascu: “Sunt cel puțin la fel de responsabili”

În cadrul emisiunii "Punctul Culminant" de la România TV, difuzată joi, Dana Budeanu a fost invitată să vorbească despre unele subiecte de actualitate extrem...

Gabriela Firea: „Primarul oamenilor sau primarul împotriva oamenilor? Asta au de ales bucureştenii pe 9 iunie!”

Candidatul PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, spune că pe 9 iunie bucureştenii au de ales între „fapte concrete şi experimente ratate”, între „primarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă