16 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialPiedone merge mai departe în cursa pentru un nou mandat de primar

Piedone merge mai departe în cursa pentru un nou mandat de primar

Judecătoria sectorului 4 a respins contestaţiile depuse de 10 supravieţuitori ai tragediei din clubul Colectiv împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone la funcţia de primar. Potrivit Agerpres, decizia instanţei, pronunţată duminică, nu e definitivă. 

Reprezentanţi ai Asociaţiei ''Colectiv pentru Viitor'' s-au prezentat vineri la Judecătoria sectorului 4, pentru a depune contestaţii împotriva candidaturii lui Cristian Popescu-Piedone pentru un nou mandat la primărie. 

Victor Dobre, unul dintre supravieţuitorii incendiului de la clubul Colectiv, a susţinut vineri că reprezintă poziţia a 40 de oameni şi a criticat gestul lui Piedone de a se înscrie în cursa electorală. ''Noi ne facem datoria. Am fost intrigaţi de gestul lui. Este vorba de respectul faţă de oameni şi faţă de viaţă'', a spus atunci el. 

Cezar, şi el supravieţuitor al tragediei de la Colectiv, a precizat că nu susţine niciun candidat, dar este intrigat de gestul fostului primar al sectorului 4. ''Am venit să depun o contestaţie faţă de candidatura lui Piedone. Mă intrigă gestul lui, pentru că este cercetat penal. Dacă va fi reales va fi responsabil de siguranţa cetăţenilor şi nu e normal. Am fost internat în România, apoi în Austria, la Graz. Fac încă recuperare. Nu susţin politic pe nimeni'', a arătat acesta. Un alt supravieţuitor venit vineri să depună contestaţie a spus că gestul fostului edil îi lezează pe toţi cei care au avut de suferit în urma incendiului de la Colectiv. 

Cristian Popescu-Piedone şi-a depus candidatura, miercuri, pentru un nou mandat de primar al sectorului 4. El a anunţat că va candida independent. 

Cele mai citite

26 de avioane de război și 5 nave chineze, detectate în jurul Taiwanului

Ministerul Apărării din Taiwan a anunţat vineri că a detectat 26 de avioane şi cinci nave chineze în jurul insulei în ultimele 24 de...

Cotnari a lansat Crama Transparentă

Cotnari, una dintre cele mai emblematice crame din România, cu o istorie îndelungată în producția de vinuri din soiuri pure, românești, lansează campania „Crama...

Statele membre NATO sunt profund îngrijorate „ de activitățile rău intenționate ale Rusiei” pe teritoriul Alianței

Statele membre ale NATO s-au declarat joi "profund preocupate de activităţile rău intenţionate" ale Rusiei "întreprinse recent pe teritoriul Alianţei" şi care "constituie o...
Ultima oră
Pe aceeași temă