13.3 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPliculețe cu etnobotanice, puse la vânzare într-un magazin ANAF

Pliculețe cu etnobotanice, puse la vânzare într-un magazin ANAF

Într-un magazin al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) se vând pliculețe cu etnobotanice, la prețul de 25 de bani, informează Digi 24.

Potrivit sursei citate, o comisie din cadrul Biroului Vamal a decis ca aproape o mie de pliculețe cu substanțe etnobotanice să fie scoase la vânzare în magazinul ANAF din Târgu Jiu, fără să se verifice legislația. 

Substanţele ar fi fost confiscate de ofiţerii DIICOT în 2011, pe când legislaţia nu interzicea comercializarea lor. Între timp, a fost actualizată și în prezent nu mai permite comercializarea substanțelor.

Reprezentanții Fiscului susțin că scoaterea la vânzare s-a bazat pe un raport din 2011, atunci când substanțele respective nici măcar nu erau încadrate ca „etnobotanice”. În prezent, a fost demarată o anchetă pentru a stabili dacă a fost vorba de o greșală.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să-i recompenseze pe elevii români care au performat la Concursul Internaţional “National Space Society – NASA Space Settlement Contest”

Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat pe elevii români premiaţi la Concursul Internaţional "National Space Society - NASA Space Settlement Contest", el afirmând că aceştia...

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Petre Roman, la Parchetul General, în Dosarul Mineriada. FOTO

Fostul premier Petre Roman, s-a prezentat, astăzi, la sediul Parchetului General, pentru a lua la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare...
Ultima oră
Pe aceeași temă