11.7 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialVIDEO. PMP Mehedinți acuză patru poliţişti din Baia de Aramă că ar...

VIDEO. PMP Mehedinți acuză patru poliţişti din Baia de Aramă că ar fi agresat mai mulţi simpatizanți. Tomac: Vom depune plângeri pentru toate neregulile

UPDATE. PMP va depune plângeri penale pentru abuz în serviciu împotriva primarilor care blochează afişajul electoral al Elenei Udrea, a declarat duminică, vicepreşedintele PMP Eugen Tomac.

 "Solicităm tuturor primarilor PSD şi ACL să nu mai boicoteze campania noastră electorală. Pentru toate neregulile, vom sesiza autorităţile statului. Acolo unde primarii fără niciun motiv au respins solicitarea noastră pentru a ne promova candidatul nostru, vom depune plângeri penale pentru abuz în serviciu", a mai declarat Eugen Tomac.

El a mai mai spus că la Baia de Aramă (Mehedinţi) au fost agresaţi membri ai PMP care promovau oferta electorală a partidului şi unul dintre aceştia a fost transportat la spital.

 

Mai mulți simpatizanți PMP care au participat la o acțiune de campanie în Baia de Aramă, județul Mehedinți, ar fi fost agresați de forțele de ordine, reprezentanții acestei formațiuni politice, depunând plângere penală, în acest sens, împotriva a patru polițiști, informează Mediafax.

Preşedintele PMP Mehedinţi, Eugen Golea, a declarat că incidentul a avut loc duminică după-amiază, când aproximativ 30 de simpatizanţi ai partidului se întorceau dintr-o acţiune de campanie în oraşul Baia de Aramă.

El a povestit că, la ieşirea din Baia de Aramă, una dintre maşinile în care se aflau simpatizanții a fost oprită de poliţişti, aceștia pulverizând spray lacrimogen către doi tineri şi o femeie.

”Un alt simpatizant a fost lovit în gât cu cotul de unul dintre poliţişti. Am sunat la 112 şi am solicitat o ambulanţă la faţa locului. Tânărul lovit a primit îngrijiri medicale. Ulterior, am depus plângere penală împotriva a patru poliţişti”, a afirmat Golea.

Potrivit acestuia, agenții ar fi dezumflat şi roţile din dreapta ale autoturismului oprit în trafic.

Eugen Golea a mai susţinut că poliţiştii au tras de unul dintre simpatizanţii PMP, rupându-i geaca.

În plângerea depusă de PMP Mehedinţi la Poliție, oamenii legii sunt acuzaţi de abuz în serviciu, lovire şi distrugere.

Contactat de corespondentul Mediafax, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Mehedinţi, Roxana Theodorescu, a declarat că, la ieşirea din Baia de Aramă, poliţiştii au oprit în trafic un şofer care nu purta centura de siguranţă, iar în momentul în care echipajul i-a solicitat să se legitimeze, acesta a refuzat şi a devenit recalcitrant.

Conform sursei citate, poliţiştii au pulverizat un jet din sprayul lacrimogen pe care îl aveau, apoi l-au dus pe șofer la sediul Poliţiei Baia de Aramă pentru a-l legitima, pe numele acestuia fiind întocmit proces-verbal pentru contravenţie.

Preşedintele PMP Mehedinţi a mai declarat că incidentul din Baia de Aramă a avut loc la o zi după ce s-a constatat că în municipiul Drobeta Turnu Severin bannerele candidatului PMP la Preşedinţie, Elena Udrea, au fost furate şi distruse.

Cele mai citite

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Tendințe de Culori și Materiale pentru 2024: O Privire Asupra Designului Interior

Anul 2024 aduce o schimbare notabilă în preferințele de culori și materiale în lumea designului interior, reflectând o nevoie crescândă de confort, sustenabilitate și...
Ultima oră
Pe aceeași temă