18.5 C
București
duminică, 5 mai 2024
AcasăSpecialPoliția a oprit un TIR cu marfă de CONTRABANDĂ de 750.000 de...

Poliția a oprit un TIR cu marfă de CONTRABANDĂ de 750.000 de euro. Ce produse au fost CONFISCATE

Poliţiştii din județul Timiș au confiscat articole vestimentare, produse cosmetice, încălţăminte şi marochinărie în valoare de aproximativ 750.000 de euro.

Produsele au fost găsite, fără documente legale, într-un autotren oprit la control, a informat, duminică, Poliția Județeană Timiș.

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice şi cei ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş au oprit pentru control, la sfârşitul acestei săptămâni, pe raza localităţii Şag, un autotren încărcat cu diferite produse.

Poliţiştii au constatat că pentru o parte din produsele transportate, respectiv peste şapte mii de articole vestimentare, produse cosmetice, încălţăminte şi marochinărie, nu există documente care să ateste provenienţa acestora.

Bunurile, în valoare totală de aproximativ 750.000 de euro, au fost ridicate, iar cercetările sunt continuate pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care îl prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Lumina Sfântă a fost adusă în Republica Moldova de un avion al României

Lumina Sfântă a fost adusă de la Ierusalim în Republica Moldova, în anul 2024, de un avion al României, anunță presa de la Chișinău. Cursa...

Ce salarii aveau cu adevărat Nicolae și Elena Ceaușescu

Așa cum bine cunoaștem cu toții, până în urmă cu mai bine de trei decenii și jumătate, România s-a aflat sub jugul dictaturii...

Ciolacu urează românilor “Hristos a Înviat” și prezintă imagini în care arată că a fost la slujba de Înviere

Șeful Guvernului și al PSD, Marcel Ciolacu, le transmite românilor mesajul tradițional, "Hristos a Înviat", însoțit de imagini care atestă că a participat la...
Ultima oră
Pe aceeași temă