9.1 C
București
joi, 28 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Poliția a reținut trei persoane care furau din bagaje la Aeroportul...

UPDATE. Poliția a reținut trei persoane care furau din bagaje la Aeroportul Otopeni. Suspecții ar fi angajați ai Tarom

UPDATE. Cei trei suspecți de furturi din bagaje ar fi angajați ai companiei Tarom, informează Mediafax. Un bărbat și două femei au fost reținuți pe motiv că ar fi furat haine, încălțăminte, dispozitive electronice, cosmetice și mâncare din bagajele depuse la Biroul Bagaje Pierdute. 

—–

Trei persoane suspectate că ar fi furat aparatură IT, haine, încălțăminte, cosmetice și alimente din bagajele pasagerilor care tranzitau aeroportul Henri Coandă au fost reținute de polițiștii de la transporturu. Acestea vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă.

La data de 7 iulie, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi București – Serviciul de Poliție Transporturi Aeriene Henri Coandă au reținut trei persoane, un bărbat și două femei, bănuite de furt calificat.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada 18 – 23 iunie a.c., cei în cauză, cu vârste cuprinse între 46 și 59 de ani, ar fi comis patru infracțiuni de furt calificat din bagajele pasagerilor.

Aceștia sunt bănuiți că, profitând de atribuțiunile lor de serviciu, ar fi ridicat de pe benzile transportoare bagaje sosite cu întârziere. Acestea ar fi fost introduse în Biroul Bagaje Pierdute, unde persoanele bănuite le-ar fi deschis și ar fi sustras din ele aparatură IT, articole vestimentare și de încălțăminte, produse cosmetice și produse alimentare.

Ulterior, cei în cauză ar fi pus respectivele bagaje înapoi pe benzile transportoare”, informează IGPR.

Valoarea prejudiciului cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 8.000 de lei.

Persoanele în cauză vor fi prezentate magistraților cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunii de furt calificat.

Cele mai citite

O femeie de 31 de ani a fost reținută pentru efectuarea repetată de intervenții chirurgicale estetice minim invazive

O femeie în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată magistraţilor cu propunere legală, pentru...

UE cere ca Facebook și Tik Tok să combată falsurile create cu inteligența artificială

UE, prin Comisia Europeană, a cerut marilor site-uri de socializare, precum TikTok și Facebook, să eticheteze clar publicitatea politică și să reducă "viralitatea conținutului"...

Guvernul va da un OUG joi prin care numărul funcțiilor de conducere ar putea ajunge la 10% în aparatul de stat

Guvernul urmează să aprobe în şedinţa de joi un proiect de ordonanţă de urgenţă(OUG) privind modificarea unor măsuri fiscal-bugetare, precum posibilitatea stabilirii, în anumite...
Ultima oră
Pe aceeași temă