14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăSpecialPoliția cere ajutor cetățenilor pentru prinderea celui care l-a ucis pe sirian

Poliția cere ajutor cetățenilor pentru prinderea celui care l-a ucis pe sirian

Anchetatorii cer sprijinul cetăţenilor pentru prinderea ucigaşului sirianului găsit mort în portbagajul unei maşini, pe Şoseaua Pantelimon din Bucureşti, solicitând celor care pot da informaţii despre acest caz să anunţe cea mai apropiată secţie de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112, informează Mediafax.

Poliţiştii şi procurorii bucureşteni fac publică o fotografie a sirianului Haj Salej, în vârstă de 52 de ani, care a fost dat dispărut la finalul anului trecut, iar miercuri a fost găsit decedat, în portbagajul unui autoturism.

“Poliţia Capitalei şi Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti solicită sprijin de la persoanele care au cunoştinţă despre bărbatul din imagine, care a fost dat dispărut la finele anului 2014 şi găsit în ziua de miercuri, decedat, în portbagajul unui autoturism.

Bărbatul, victima infracţiunii de omor, se numeşte Haj Saleh, de 52 de ani. Cei care l-au văzut şi pot oferi detalii, sunt rugaţi să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112″, ser arată într-un comunicat de presă transmis vineri.

CITEȘTE ȘI: Sirianul a fost otravit inainte de a fi ucis

Potrivit unor surse din Poliţie, bărbatul fusese dat dispărut, de concubina lui, în ianuarie, deşi nu se mai știa nimic despre el din 14 decembrie 2014. Haj Saleh Moustafa, în vârstă de 52 de ani, locuia în Bucureşti, într-un bloc situat într-un complex rezidenţial, însă avea reşedinţa în localitatea constănţeană Năvodari, el deţinând două societăţi comerciale. Potrivit reprezentanţilor societăţii Perla Majestic, Haj Saleh Moustafa este un fost colaborator al uneia dintre firmele grupului.

Haj Saleh, absolvent al Universităţii Politehnica din Bucureşti, stătea în România de aproximativ 20 de ani, era căsătorit cu o româncă şi avea un copil de nouă ani. Cadavrul acestuia a fost găsit în 8 aprilie, într-o geantă aflată în portbagajul unei maşini cu număr de Constanţa, înscrisă pe numele societăţii Perla Majestic, care era parcată pe Şoseaua Pantelimon, vizavi de Secția 9 de Poliție.

CITEȘTE ȘI: Crima care a socat Capitala

Cele mai citite

Toți cei 45 de pasageri dintr-un autobuz și-au pierdut viața într-un accident în Africa de Sud

Aproape toţi pasagerii dintr-un autobuz, 45 de persoane, şi-au pierdut viaţa joi în Africa de Sud într-un accident rutier grav, după ce vehiculul în...

Șobolanii au invadat spațiile verzi din Târgoviște. FOTO

Primăria Municipiului Târgoviște pare că a rămas restantă cu deratizarea în acest an. Șobolanii de mari dimensiuni au fost suprinși de cetățeni ai orașului-reședință a...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă