15.5 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPoliţia îi păzeşte casa premierului Sorin Grindeanu

Poliţia îi păzeşte casa premierului Sorin Grindeanu

Poliţia din Caraş Severin păzeşte casa din Banat a premierului Sorin Grindeanu, informează Expres de Banat.

Ordonanța scandaloasă a Guvernului PSD – ALDE a scos sute de mii de români în stradă și a trimis Poliția acasă la familia prim-ministrului.
 
Albirea politicienilor și funcționarilor corupți, legalizarea jafului din avuția statului și întărirea convingerilor românilor că primul-ministru este doar o marionetă a infractorului din fruntea PSD, Liviu Dragnea, au generat ample proteste de stradă.
 
Toate pașnice, cu excepția unuia singur, când niște golani au încercat să deturneze protestul și au obligat oamenii să plece acasă din cauza răfuielilor violente cu jandarmii.
 
În rest, mișcările de stradă au fost neobișnuit de pașnice în toată țară și au oferit imagini unice, cu jandarmi și polițiști primind mulțumiri, aplauze, flori și ceaiuri calde de la copiii protestatarilor. La fel au stat lucrurile și în Caraș-Severin, la Reșița și Caransebeș, acasă la familia premierului Sorin Grindeanu.
 
Chiar dacă nu au existat niciun fel de probleme, de amenințări sau semnale că protestele pot degenera, Poliția din Caraș-Severin a luat măsuri pentru a ocroti familia primului-ministru al României. 
 
Astfel, în fiecare seară în care oamenii au ieșit în stradă, o echipă a trupelor speciale de intervenție a fost prezentă în fața casei din Caransebeș a părinților lui Sorin Grindeanu. 
 
„Sunt măsuri preventive”, a explicat pentru expressdebanat.ro Viorel Avram, inspectorul-șef al Poliției din Caraș-Severin. Nicolae Grindeanu, tatăl premierului, este un vechi social-democrat, fost inspector școlar general, actualmente consilier județean din partea PSD.
Cele mai citite

3 criterii esențiale pentru alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși

Alegerea unui scaun de masă pentru bebeluși este o decizie importantă pentru orice părinte, influențând direct siguranța, confortul și buna dezvoltare a copilului în...

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, inculpat pentru corupție și cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, continuă să surprindă....

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă