18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialPoliția Locală amendase clubul Bamboo în iunie 2016, pentru lipsa unei autorizații

Poliția Locală amendase clubul Bamboo în iunie 2016, pentru lipsa unei autorizații

Primăria Sectorului 2 a anunțat, sâmbătă, că Poliția Locală subordonată acestei instituții a amendat clubul Bamboo în iunie 2016.

Poliția Locală Sector 2 a verificat de mai multe ori activitatea desfășurată de SC Morgana Invest Srl (Club Bamboo) pentru a stabili dacă sunt respectate prevederile legale, informează un comunicat al Primăriei Sectorului 2.

În acest context, la data de 16 iunie 2016, firma Morgana Invest a fost sancționată contravențional de polițiștii locali.

"Amenda a fost aplicată conform Legii nr. 12/ 1990, republicată, pentru desfășurarea de activități de alimentație publică fără să aibă autorizația de desfășurare a activităților prevăzute în grupele cod CAEN 561 (restaurant), 563 (baruri și alte activități de servire a băuturilor) de la Primăria Sectorului 2", arată comunicatul Primăriei.

Comunicatul menționează că "în vederea reautorizării bazei de agrement — etapa II — corpul de birouri și unități de cazare, autorizată inițial prin AC nr. 1197/ 74T/ 11.10.2006 și nr. 999/ 48T/ 31.07.2008, SC MORGANA INVEST SRL a solicitat și obținut de la Primăria Sectorului 2 autorizația de construire nr. 654/ 41T/ 06.12.2012. Ulterior, a depus anunțul de începere a lucrărilor la Primăria Sectorului 2 cu nr. 66175/ 10.11.2014 și la Inspectoratul Regional de Construcții București-Ilfov cu nr. 35815 /17.11.2014".

"La data de 7.06.2016 polițiștii locali din cadrul Direcției Control — Serviciul Disciplina în Construcții s-au deplasat la adresa din str. Tuzla nr. 50 unde au constatat că nu se executau lucrări de construire, nefiind demarate lucrările pentru care a fost obținută Autorizația de construire nr. 654/ 41T/ 2012. Cu această ocazie au întocmit o notă de constatare în care se menționează că lucrările pentru care s-a cerut autorizație de construire nu au fost demarate, deși anunțul de începere a lucrărilor a fost înregistrat, așa cum prevede legea. Întrucât la data deplasării în teren nu au fost prezentate planurile-releveu, anexă la Cartea Funciară, prin adresa Poliției Locale Sector 2 titularului construcțiilor i-a fost comunicat faptul că autorizația pentru desfășurarea activităților de alimentație publică nu va fi eliberată de Primăria Sectorului 2", subliniază comunicatul de presă.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Rețetă de Conopidă la Cuptor

Ingrediente o conopidă mare (aproximatic 2 kg) 400 g de smântână cu 12% grăsime 230 g cașcaval 2 ouă o bucată mică de unt necesară pentru a unge vasul pentru cuptor o...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă