16.9 C
București
vineri, 17 mai 2024
AcasăSpecialPolițist de la Brigada Rutieră București, reținut pentru trafic de droguri

Polițist de la Brigada Rutieră București, reținut pentru trafic de droguri

Un agent de poliție de la Brigada de Poliție București a fost reținut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguride risc în formă continuată și deținere de droguri de risc pentru consum propriu. 

Potrivit anchetatorilor acesta a vândut în mai multe rânduri comprimate ecstasy, cocaină și amfetamină. Astfel, în data de 13.02.2014 a vândut unei persoane  două comprimate de ecstasy ce conţineau MDMA, contra sumei de 120 lei. De asemenea, în data de 06.03.2014 a vândut aceleiași persoane cinci comprimate de ecstasy ce conţineau MDMA, contra sumei de 300 lei, iar în data de 15.05.2014 a deţinut pentru vânzare şi consum cantitatea netă de 9,51 grame de cocaină, 12 comprimate de MDMA şi 4 comprimate de amfetamină.

Cazul a fost instrumentat împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București – S.C.C.O. Ilfov și suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale, fiind efectuată și o percheziție domiciliară.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial (S.T.) București au cerut, în data de 16 mai 2014, Tribunalului București arestarea preventivă a inculpatului F.M. pentru 30 de zile.

Totodată, procurorii DIICOT – S.T. București au trimis astăzi Direcției Generale de Poliție a Municipiului București informarea în baza căreia polițistul inculpat urmează  a fi suspendat din funcție și pus la dispoziție, conform prevederilor legale.

Cele mai citite

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...

Guvernanții au nevoie de Big Brother ca să vadă problemele școlii românești

Este tot mai evident că decidenții politici, dar și o mare parte a societății, au uitat menirea școlii. Cu întârziere considerabilă, politicienii din țara noastră...

Controverse legate de camere video în sălile de clasă ale școlilor

Reprezentanții profesorilor se opun proiectului prin care Guvernul vrea să impună instalarea camerelor video de supraveghere în sălile de curs ale școlilor. În data de...
Ultima oră
Pe aceeași temă