16.8 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialPolițist de la Secția 25, reținut pentru luare de mită

Polițist de la Secția 25, reținut pentru luare de mită

Un subinspector de la Secția 25 Poliția din București a fost reținut, vineri seara, pentru luare de mită și trafic de influență după ce a luat bani de la un infractor pentru a-l ajuta să scape de dosar penal. 

Ordonanța de reținere emisă pe numele lui Mircea Alexandru Stănculescu expiră sâmbătă la ora 22.00. Procurorii  susțin că există date și probe din care rezultă suspiciunea rezonabilă potrivit căreia polițistul i-a solicitat în repetate rânduri unui martor denunțător suma de 15.000 lei în vederea rezolvării favorabile a unui dosar penal, în care acesta este cercetat pentru infracţiunea de loviri sau alte violenţe.

”De asemenea inculpatul i-a promis denunțătorului că va interveni și pe lângă procurorul de caz pentru ca acesta, la rândul lui, să dispună o soluţie de clasare a cauzei.

La data de 11.07.2014, s-a procedat la constatarea infracțiunii flagrante, asupra inculpatului fiind găsită suma de 4.500 lei, solicitată și primită de la martorul denunțător.

Inculpatului STĂNCIULESCU MIRCEA ALEXANDRU i s-a adus la cunoștință calitatea procesuală, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedură penală, urmând a fi prezentat, la data de 12 iulie 2014, Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă”, informează DNA într-un comunicat de presă.

Cele mai citite

Marcel Ciolacu vrea să găsească o soluție cu ministrul Finanțelor pentru plata pensiilor înainte de Paști

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că, lunea viitoare, va avea o întâlnire cu ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, şi cu alţi miniştri pentru a discuta...

Ocolul Bucureștiului în 30 de zile

Coaliția PSD-PSD a făcut un ocol de treizeci de zile pentru a ajunge de unde a plecat. “Și mă ocoli...” – vorba bancului. Dar...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...
Ultima oră
Pe aceeași temă