10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialPolițist mort într-un accident auto, în apropiere de Vama Veche

Polițist mort într-un accident auto, în apropiere de Vama Veche

UPDATE. Potrivit IGPR, polițistul decedat se numește Hrisu Ioan Colinel și era agent șef principal în cadrul I.P.J. Vaslui.

În cursul acestei nopți, în jurul orelor 23:50, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autoturism de serviciu din cadrul Biroului de poliție Vama Veche. Accidentul s-a produs pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche.

Din primele date se pare că șoferul auto MAI a ieșit în drumul principal DN39 de pe un drum secundar şi a fost lovit în lateral/spate de un alt autoturism.

Echipajul MAI era compus dintr-un polițist de ordine publică, detașat şi un jandarm din cadrul GMJ Constanța.

Urmare a accidentului polițistul a fost vătămat grav fiind în stop cardiorespirator. În ciuda manevre de resuscitare realizate de către personal medical sosit la intervenție, acesta a decedat.

Jandarmul are 4 coaste rupte, dar este în afara oricărui pericol. În urma accidentului au mai rezultat și două victime din auto civil, printre care o femeie de 21 de ani. Acestea sunt rănite ușor.

Polițistul este un agent din cadrul IPJ Vaslui detașat pe litoral. Avea 53 de ani și trei copii.

Cele mai citite

Sorin Grindeanu, la Abu Dhabi: „România îşi doreşte expertiză şi finanţare din partea Emiratelor Arabe Unite”

Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, a discutat, joi, la Abu Dhabi, despre extinderea parteneriatului dintre România şi Emiratele Arabe Unite, ţara noastră dorind...

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Accident rutier pe DN2-E85, în județul Buzău. Două femei au ajuns la spital

Două femei în vârstă de 32 de ani şi 39 de ani au fost transportate de urgenţă la spital vineri, în urma unui accident...
Ultima oră
Pe aceeași temă