11.5 C
București
miercuri, 27 martie 2024
AcasăSpecialUPDATE: Poliţist rutier, accidentat de un şofer beat și fără permis. Este...

UPDATE: Poliţist rutier, accidentat de un şofer beat și fără permis. Este vorba despre un fost fotbalist, Roberto Daniel Niculescu. A fost reținut pentru tentativă de omor calificat

UPDATE 17.50: Tânărul care a accidentat polițistul se numește Roberto Daniel Niculescu și a fost reţinut pentru 24 de ore. Acesta a fost dus la Tribunalul Bucureşti, cu propunerea de arestare preventivă pentru tentativă de omor calificat. 

Roberto Daniel Niculescu, are 24 de ani şi susţine că a jucat la FC Naţional şi FC Chiajna, precizează surse apropiate anchetei, pentru România liberă.

—-

UPDATE 11.25: Tânărul care joi dimineață a lovit cu mașina un poliţist ce dirija circulaţia într-o intersecţie din Sectorul 6 al Capitalei este cercetat de procurorii Parchetului Tribunalul Bucureşti şi poliţiştii de la Serviciul omoruri, pentru tentativă de omor, scrie Mediafax.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, după ce iniţial cercetările au fost făcute de poliţiştii Brigăzii Rutiere, dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului Tribunalului București, după ce s-a stabilit că tânărul l-a lovit pe poliţist cu intenţie.

—–

Un tânăr care conducea băut şi fără a avea permis de conducere, a accidentat un poliţist care dirija circulaţia într-o intersecţie din Sectorul 6 al Capitalei, cesta din urmă ajungând la spital, a declarat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere, Andrei Codău, potrivit Mediafax.

Potrivit lui Andrei Codău, accidentul a avut loc în jurul orei 08.00, la intersecţia străzii Orşova cu Bulevardul Virtuţii, în Sectorul 6. Poliţistul care dirija traficul în intersecţie i-a făcut semn unui şofer, în vârstă de 24 de ani, să oprească.

Ulterior, când poliţistul i-a cerut să prezinte documentele, a constatat că în maşină miroase a alcool şi i-a cerut tânărului să coboare, moment în care şoferul a pornit în viteză. Tânărul l-a agăţat pe poliţist cu maşina şi l-a târât pe o distanţă de zeci de metri, apoi a fost oprit în trafic. Când a încercat să fugă cu maşina, şoferul a lovit un alt autoturism, a precizat Codău.

Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta având o alcoolemie de 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că şoferul nu avea permis de conducere.

Agentul de poliţie are răni la picioare, acesta fiind transportat cu o ambulanţă SMURD la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, a mai spus Codău.

Poliţiştii fac cercetări la faţa locului, iar tânărul urmează să fie audiat şi să fie dispuse măsurile în cazul acestuia, în dosarul care va fi deschis pe numele lui.

Cele mai citite

Tehnologia europeană din spatele mașinilor zburătoare a fost vândută în China

Tehnologia din spatele mașinilor zburătoare, dezvoltată inițial și testată cu succes în Europa, a fost cumpărată de o firmă chineză, notează BBC. Propulsat de un...

Pui vopsit, pentru a părea proaspăt. Avertismentul șefului ANPC. FOTO

Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, avertizează, în această dimineaţă, că unele firme vopsesc carnea de pui, pentru a o face să...

Lukașenko îl contrazice pe Putin: teroriștii de la Moscova ar fi vrut inițial să fugă în Belarus

Președintele din Belarus a prezentat marți o versiune care contrazice afirmațiile lui Vladimir Putin despre atacatorii din Moscova. Dacă președintele rus a spus că...
Ultima oră
Pe aceeași temă