17.2 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialPolițiștii au ieșit la vânătoare de vitezomani și șoferi beți. Aproape 800...

Polițiștii au ieșit la vânătoare de vitezomani și șoferi beți. Aproape 800 de permise, reținute în week-end

Numărul mare de accidente produse de șoferii vitezomani sau cei aflați sub influența alcoolului a determinat acțiuni de amploare din partea poliției. Astfel, nu mai puțin de 788 de conducători auto au rămas fără permise, în acest week-end, după ce au condus cu viteză excesivă sau după ce au consumat alcool. 

Poliția anunță că, în timpul acțiunilor desfășurate la nivel național, în perioada 1-3 aprilie, au fost constatate 324 de infracțiuni, au fost aplicate peste 23.000 de sancțiuni contravenționale și reținute 788 de permise de conducere.

Citește și: Accident în Brăila: Cinci persoane, omorâte în stația de autobuz

Astfel, în fiecare zi de week-end au acționat în medie 2.139 de polițiștii, care au folosit 411 echipamente de măsurare a vitezei.

În urma activităților, au fost constatate 328 de infracţiuni, dintre care 135 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, au fost constatate 23.367 de abateri, dintre care 14.993 privind conducerea cu o viteză peste limita legală și 227 privind conducerea sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, ca măsură suplimentară, polițiștii au reținut 788 de permise, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, dintre care 527 pentru viteză şi 261 pentru alcool.

Cele mai citite

Reacția lui Joe Biden, după ce Curtea Penală Internațională a cerut arestarea lui Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden critică mandatele de arestare cerute de procurorul Curţii Penale Internaţionale (CPI) împotriva liderilor israelieni, spunând că nu este posibilă nicio...

GALERIE FOTO. Camila Giorgi, retragere misterioasă din tenis. Motivul pentru care se zvonește că ar fi fugit în Statele Unite

Camila Giorgi, una dintre cele mai sexy jucătoare din circuitul feminin, a ales să se retragă din tenis într-un mod bizar. Italianca de 32 de...

Familia Picioruș, stăpâna consultanței mascate în învățământ

Afacerile și profitul companiei Structural Management Innovative System SRL, controlată de Georgeta-Sorina Picioruș și administrată de Alexandru-Eduard Picioruș, a explodat în 2023 după...
Ultima oră
Pe aceeași temă