16 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialPolițiștii au făcut miting pentru agentul Godină și împotriva conducerii IPJ Brașov

Polițiștii au făcut miting pentru agentul Godină și împotriva conducerii IPJ Brașov

UPDATE 17.00: Mitingul din fața sediului IPJ Brașov s-a încheiat, fără ca agentul Marian Godină să fi participat la această acțiune.

Circa 100 de angajați ai Poliției Române, cei mai mulți din Inspectoratul de Poliție Județean Brașov, au participat, luni la un miting în fața sediului instituției, informează Digi 24.

Mitingul a început la ora 13. Participanții sunt membri ai Sindicatului Național al Agenților de Poliție.

Acțiunea se defășoară în sprijinul agentului Marian Godină, de la Poliția Rutieră Brașov, care a intrat în conflict cu șefii din IPJ după ce a amendat un conducător auto. Participanții la mitingul de luni reclamă presiunile la care sunt supuși polițiștii din partea conducerii IPJ Brașov și cer demisia inspectorului – șef, chestorul Ioan Aron.

Potrivit unui comunicat al IGPR, șeful IPJ Brașov a cerut să iasă la pensie, dar până la aprobarea acestei cereri el rămâne în funcție.

Citește și: Șeful IPJ Brașov a cerut să iasă la pensie, după scandalul avut cu agentul Marian Godină

 

 

 

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu, ferm convins că România va avea până la sfârșitul anului o inflație de sub 5%

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că trendul inflaţiei este unul descendent, iar pe finalul acestui an va coborî sub cinci la sută. Acesta a...

Zeljko Kopic, încrezător înaintea barajului cu Csikszereda: „Dinamo este favorită”

Zeljko Kopic, antrenorul lui Dinamo, spune că formaţia sa este favorită în barajul cu divizionara secundă AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. „Suntem într-o formă bună, ne-am...

Ministrul Bogdan Ivan anunță lansarea platformei #nofake pentru raportarea conținutului deepfake

Românii pot raporta conţinutul inadecvat pe care îl văd pe reţelele de socializare pe platforma „#nofake”, a anunţat vineri ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării,...
Ultima oră
Pe aceeași temă