17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Poliția Română CONFIRMĂ: Poliţistul care a murit după ce a căzut...

UPDATE. Poliția Română CONFIRMĂ: Poliţistul care a murit după ce a căzut cu motocicleta era în coloana lui Oprea

UPDATE: Poliția Română a confirmat că polițistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră, care a murit, marți, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din centrul Capitalei, a făcut parte dintr-un dispozitiv care îl însoţea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea.

———

Polițistul Bogdan Gigină, de la Brigada Rutieră, care a murit marți, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă din centrul Capitalei, ar fi făcut parte dintr-un dispozitiv care îl însoţea pe ministrul de Interne, Gabriel Oprea. Procurorii verifică veridicitatea informației, potrivit Mediafax. 

Procurorul Adrian Ţîrlea de la Parchetul Tribunalului Bucureşti a declarat, miercuri, că la Parchet nu există documente care să confirme acest lucru, dar că este o informaţie pe care procurorii o au încă în curs de verificare.

Citește și: Polițistul care a murit după ce a căzut cu motocicleta, avansat în grad post-mortem

“Am auzit şi noi acest zvon, nu deţinem niciun document care să confirme, însă, lucrul acesta. Însă, este o informaţie care face obiectul unor verificări”, a spus Adrian Ţîrlea.

Surse din Poliţie au declarat, că marți seară, înaintea producerii incidentului, poliţistul Bogdan Gigină deschidea dispozitivul care îl însoţea pe ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea. Pe traseu, unul dintre şefii agentului de la Rutieră ar fi fost auzit prin staţie în timp ce îi îndemna pe membrii echipajului să se grăbească.

Poliţistul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a decedat marţi seară, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unde a fost transportat după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe bulevardul Ştirbei Vodă din Capitală.

Citește și: Agentul de circulație, care a căzut într-o groapă din centrul Capitalei, a murit la spital

Şeful Serviciului de Presă al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, declara că groapa în care a căzut poliţistul cu motocicleta era semnalizată, în zonă având loc lucrări la carosabil. Sarca a precizat că poliţistul se afla în misiune şi se îndrepta către o zonă în care ar fi urmat să fluidizeze circulaţia.

Surse judiciare au declarat, miercuri, că în acest caz procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucureşti au deschis un dosar de cercetare penală în care s-a început urmărirea in rem, pentru fapta de ucidere din culpă.

 

 

 

 

Cele mai citite

Curtea Constituțională a Republicii Moldova a aprobat referendumul pentru integrarea în UE. Referendumul va permite modificarea Constituției

Curtea Constituțională de la Chișinău a dat aviz pozitiv pentru organizarea referendumului în care cetățenii Republicii Moldova urmează să-și exprime opțiunea cu privire la...

Un bănișor, la ipocritul Plicușor

Primarul general Nicușor Dan se laudă în campanie că le-a blocat PUZ-urile edililor Negoiță, Băluță și Ciucu. Pe lângă problema blocării dezvoltării Bucureștiului, ceea ce...

Clotilde Armand vrea blocuri pe spațiile verzi de lângă Lacul Băneasa. Nicușor Dan închide ochii la PUZ-ul fostei colege de partid

Informații despre un plan urbanistic zonal (PUZ) dat de Primăria Sectorului 1, prin care se aprobă construirea de blocuri pe un spațiu verede, în...
Ultima oră
Pe aceeași temă