12 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSpecialPompierii iau apărarea fostului prim-adjunct al şefului ISU, care a fost SUSPENDAT...

Pompierii iau apărarea fostului prim-adjunct al şefului ISU, care a fost SUSPENDAT din funcţie

Pompierii îi iau apărarea lui Orlando Şchiopu, care a fost suspendat, miercuri, din funcţia de prim adjunct al şefului ISU Bucureşti, informează Mediafax.

Alături de prim-adjunctul Şchiopu au mai fost suspendaţi comandantul ISU şi celălalt adjunct al lui.
Subordonaţii spun despre Şchiopu că a salvat vieţi în incendiul de la Colectiv, aşa cum a procedat în toţi cei 23 de ani de muncă pe teren.

"Şchiopu este pompier călit în flăcările nenumăratelor incendii la care a participat de-a lungul carierei de salvator. Cei care au avut ocazia să lucreze cu pompierii, ştiu că există printre ei oameni a căror mare dragoste este ”STINGEREA”. Ei, pompierul Şchiopu este unul dintre aceşti", scrie pe site-ul Revistei Pompierilor.

Pompierii bucureşteni spun despre fostul prim-adjunct că "deşi comandant, ipostazele de ferchezuit în spatele unui birou nu îl caracterizează".

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu, puși oficial sub acuzare în dosarul Mineriadei. Când va fi audiat Ion Iliescu

Parchetul General a anunţat punerea sub acuzare a fostului premier Petre Roman şi a fostului vicepremier Gelu-Voican Voiculescu pentru săvârşirea de infracţiuni contra umanităţii,...

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Răsturnare de situație la FC Barcelona! Decizia de ultim moment luată de Xavi

După ce anunțase că la finalul acestui sezon va părăsi banca tehnică a formației FC Barcelona, antrenorul spaniol Xavi Hernandez a ajuns la un...
Ultima oră
Pe aceeași temă