20.3 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPonta: Băsescu ne atacă cu parașutele. În decembrie noi vom fi la...

Ponta: Băsescu ne atacă cu parașutele. În decembrie noi vom fi la Preşedinţie, iar Băsescu la “brutărie”

Ponta spune că Traian Băsescu amenință cu parașute, referindu-se la saltul Elenei Udrea. Totodată, premierul a mai spus că faptul că președintele o dă exemplu pe Elena Udrea, este o jignire adusă la adresa femeilor din România. 

"În decembrie noi vom fi la Preşedinţie şi Băsescu la … ", a spus Ponta, publicul alcătuit din tineri social-democraţi continuând: "la puşcărie!".

"Voiam să zic la brutărie, pentru că Daniel Constantin voia să vorbească de agricultură. Dar vreau să vă spun ceva: lucrul acesta se va întâmpla", a spus Victor Ponta.

El a precizat că meritul pentru că acest lucru se va întâmpla aparţine generaţiei care nu s-a dat bătută în decembrie 2004, precum şi celor care au stat alături de el, tineri sau mai puţin tineri.

Președintele PSD, Victor Ponta, a  mai declarat vineri că, spre deosebire de ceilalți lideri politici, are obligația să urmărească ce se întâmplă cu proiectele 

"Eu am o dublă sarcină, mai puțin cea de campanie. Profit de aceste momente ca să văd cum merg proiectele de care suntem responsabili. De aceea, spre deosebire de alți lideri politici, eu am obligația să văd ce se întâmplă cu autostrăzile, spitalele, școlile. Îmi este extrem de util, pentru că, atunci când merg și le văd eu sau când merg alți miniștri, putem să vedem și ce nu merge ca să îndreptăm", a spus Ponta legat de participarea sa în această perioadă la diverse acțiuni în țară.

Victor Ponta participă vineri la evenimentul "TSD RULZ — Primăvara Social Democrată", prin care 5.000 de tineri social-democrați își vor arăta sprijinul pentru candidații Alianței Electorale PSD-UNPR-PC la Parlamentul European.

Cele mai citite

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...

Razie în portul Constanța. Oamenii legii au aplicat amenzi în valoare de 34.000 de lei

La data de 10 mai, polițiștii din diverse structuri ale ordinei publice, rutiere și de siguranță a transporturilor au efectuat o acțiune de control...

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...
Ultima oră
Pe aceeași temă