21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialPonta, noi declarații despre reducerea TVA

Ponta, noi declarații despre reducerea TVA

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Iași, că este posibilă reducerea generală a TVA cu cel mult trei puncte procentual sau scăderea TVA la categorii de produse, informează Mediafax.

”Un obiectiv pentru 2015-2016 este aplicarea fie a unei reduceri generale de TVA (…), fie scăderea TVA la categorii de produse, în special cele agricole, alimentare”, a afirmat Ponta, într-o conferință de presă la Iași.

Ponta a precizat că va trebui luată o decizie de politică fiscală și că, cel mai probabil, această măsură ar putea fi aplicată de la 1 ianuarie 2016.

Premierul Victor Ponta se află la Iași, unde s-a întâlnit cu reprezentanți ai Camerei de Comerț, în cursul după-amiezii de vineri urmând să aibă întrevederi cu primarii PSD din județ.

În cursul zilei de sâmbătă, Ponta va participa la manifestările prilejuite de Ziua Unirii, la care va fi prezent și președintele Klaus Iohannis.

Cu o zi în urmă, un membru al PSD i-a recomandat premierului Ponta să nu participe la evenimentele de Ziua Unirii, din 24 Ianurie, existând riscul să fie fluierat de mulțime în condițiile în care actualul guvern nu a acordat importanță prea mare regiunii Moldovei.

Cele mai citite

Rezultatele Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 din 19 mai 2024. Numerele câștigătoare și premiile puse în joc

Duminică, 19 mai 2024, Loteria Română a organizat noi trageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40. Rezultate LOTO duminică 19 mai...

Irak ajută la misiunea de căutare a elicopterului ce îl transporta pe președintele Iranului

Elicopterul care îl avea la bord pe președintele Iranului, Ebrahim Rayeesi, a aterizat forțat, iar echipele de salvare fac eforturi să ajungă la locul...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă