16.5 C
București
sâmbătă, 11 mai 2024
AcasăSpecialPreşedintele Băsescu a fost implicat într-un ACCIDENT AUTO. Autoturismul şefului statului a...

Preşedintele Băsescu a fost implicat într-un ACCIDENT AUTO. Autoturismul şefului statului a tamponat o altă maşină

Preşedintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident auto, în zona podului Otopeni, relatează Mediafax. Autoturismul pe care îl conducea a tamponat uşor o altă maşină. Traian Băsescu a declarat că incidentul a avut loc din vina lui.

Domnul preşedinte Traian Băsescu a avut un accident uşor de circulaţie, s-a petrecut astăzi la prânz, în urmă cu aproximativ o oră (ora 12:45, n.r.) în zona Otopeni. Maşina care se afla în faţa sa a pus frână brusc, iar preşedintele a lovit-o din spate. Nu sunt persoane rănite sau victime, au fost doar afectate maşinile“, a declarat, pentru MEDIAFAX, Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al şefului statului.

El a precizat că preşedintele a admis că este responsabil pentru incident, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară pentru a putea evita impactul cu autoturismul din faţa sa în momentul în care acesta a frânat.

“S-a mers pe procedura legală de înţelegere amiabilă între şoferi, permisă în cazuri de accidente minore”, a precizat Oprea. El a adăugat că maşinile nu au fost avariate grav, fiind vorba doar de “zgârieturi’ şi “telescoape lovite”.


// <![CDATA[
www_server_root = 'http://worker.contentchannel.ro/player';
if(typeof flowplayer == 'undefined') {
document.write('’);
document.write(”);
}
var domain = document.domain;
var domain_split = domain.split(‘.’);
var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];
document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayer_min/0fbd44f6e6d250c518d3ed62056f38f3/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));
// ]]>


content channel

De asemenea, întrebat dacă la faţa locului a ajuns un echipaj de Poliţie şi dacă permisul preşedintelui Băsescu a rămas la acesta sau şeful statului a primit penalizare cu puncte, Oprea a precizat că în caz de înţelegere amiabilă nu se ajunge până la această procedură.

Purtătorul de cuvânt nu a precizat dacă în maşina preşedintelui se mai aflau persoane.

Bogdan Oprea a menţionat că preşedintele Traian Băsescu se afla la volanul autoturismului Dacia Logan, aparţinând SPP, pus la dispoziţia acestuia.

“Şeful statului foloseşte această maşină de mai mulţi ani, el conducând-o inclusiv în cursul anului trecut, în cele două luni când a fost suspendat din funcţie”, a spus Oprea.

 

Cele mai citite

Marcel Ciolacu critică conducerea liberală a Primăriei Constanţa: “Lipsesc cu desăvârșire”

Marcel Ciolacu, în calitate de președinte al PSD și premier, a criticat conducerea liberală a Primăriei Constanța, afirmând că performanța administrativă, investițiile și accesarea...

Rusia – Ucraina, ziua 787: Peste 1.700 de localnici, nevoiți să se refugieze din Harkov

Ofensiva terestră rusă din regiunea Harkov din nord-estul Ucrainei a determinat evacuarea a 1775 de locuitori, a comunicat ast[zi în mediile sociale guvernatorul regiunii,...

Rafila: Evoluţia artistului Florin Piersic este una favorabilă

Evoluţia artistului Florin Piersic, operat la Spitalul "Foişor" din Capitală, este una favorabilă, a anunţat sâmbătă ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, potrivit agerpres.ro. "Am şi eu...
Ultima oră
Pe aceeași temă