12.8 C
București
marți, 21 mai 2024
AcasăSpecialUPDATE. Procesul lui Nicuşor Constantinescu, amânat pentru 8 iunie. Președintele suspendat al...

UPDATE. Procesul lui Nicuşor Constantinescu, amânat pentru 8 iunie. Președintele suspendat al CJ Constanța a fost dus la spital

UPDATE. Procesul a fost amânat pentru data de 8 iunie. Nicușor Constantinescu a fost dus la Spitalul Județean Constanța.

În timpul procesului, Constantinescu și-a concediat avocatul, apoii a cerut unul din oficiu. L-a refuzat și pe acesta din urmă. 

UPDATE. Procesul în care este judecat Nicuşor Constantinescu a fost întrerupt mai bine de o oră pentru ca acestuia să-i fie acordate îngrijiri medicale. Însă, după ce a fost reluat, ședința a fost suspendată din nou, după ce avocatul lui Constantinescu, a solicitat recuzarea completului de judecată.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean (CJ) Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost adus, luni dimineaţă, cu o ambulanţă de la Spitalul Penitenciarului Poarta Albă la Curtea de Apel, unde are loc un nou termen în dosarul privind finanțarea Centrului Militar Zonal.

Constantinescu mai este judecat şi într-un dosar în care este acuzat că ar fi adus un prejudiciu de 30 milioane de lei Consiliul Judeţean Constanța.

Imediat cum a ajuns în sala de şedinţe Nicuşor Constantinescu a spus că îi este rău şi are tensiunea mărită şi a cerut să vină un echipaj SMURD, deoarece autoutilitara cu care a fost adus de la penitenciar nu avea aparatura necesară,transmite Mediafax.

Constantinescu i-a spus judecătoarei că a în ultimele zile a făcut 2.500 de kilometri, după ce săptămâna trecută a fost la două termene la instanţe din Capitală, iar magistratul a acceptat în cele din urmă să suspende şedinţa pentru ca acestuia să-i fie acordată asistenţa medicală solicitată.

În scurt timp la Curtea de Apel Constanţa a ajuns o ambulanţă a Serviciului Judeţean, dar aceasta nu avea decât asistentă, fără medic, astfel că procesul nu a fost reluat. După ce i-a luat tensiunea, stabilind că acesta avea 18 cu 12, asistenta a chemat la Curtea de Apel o altă autoutilară, cu medic.

 

 

 

Cele mai citite

Premierul Ciolacu este primit în Turcia de președintele Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri din Europa

Premierul României, Marcel Ciolacu, se întâlnește, în Turcia, cu președintele Recep Tayyip Erdoğan, unul dintre cei mai influenți lideri politici din Europa. Premierul Ciolacu și...

Incendiul izbucnit la o clădire dezafectată de pe Șoseaua Ștefan cel Mare din București a fost lichidat

Incendiul izbucnit luni seară la o clădire dezafectată de pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Capitală a fost stins de pompierii sosiţi la faţa...

VIDEO. Percheziții într-un dosar privind trafic de droguri, în Timiș

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara, împreună cu procurorii DIICOT, pun în aplicare, astăzi, 24 de mandate de percheziţie domiciliară în judeţul...
Ultima oră
Pe aceeași temă